L’empresa martorellenca EVSA inaugura nova seu al carrer de Montserrat

934
Inauguració de les noves instal·lacions d'EVSA

L’empresa martorellenca EVSA, que proporciona solucions en infraestructures, processos i serveis tant a pimes com a multinacionals, ha estrenat noves oficines al barri de Can Carreres. Les seves noves instal·lacions s’ubiquen al carrer de Montserrat 9 i 11. Aquest dilluns les va inaugurar, en un acte al que va assistir l’alcalde Xavier Fonollosa.

Per a EVSA, amb 64 anys d’història i sempre vinculada a Martorell, aquest canvi era imprescindible per a poder seguir creixent, amb els objectius d’estar al costat dels clients, de ser més eficients i d’enfocar els reptes futurs amb més força.

El director general de la companyia, Joaquim Verdú, descriu la nova llar: “Són instal·lacions molt modernes i acollidores, amb molta llum i espais molt oberts. Combina molt bé els materials bàsics, com ara formigó, fusta, ferro i vidre i sobretot les plantes, per a crear un espai nou molt acollidor”.

Joaquim Verdú, director general d'EVSA

Joaquim Verdú recalca la necessitat que les noves dependències siguin “un lloc confortable i en el que als treballadors els vingui de gust treballar. Cal pensar que dediquem moltes hores de la nostra vida a la feina i l’entorn ha d’ajudar a que les passis d’una altra manera”.

EVSA compta en l’actualitat amb 35 treballadors en total. Tot i que una part de l’equip humà treballa fora donant serveis a indústries i al sector terciari, n’hi ha una altra que ho fa a les oficines: són la part administrativa, la d’enginyeria i la de manteniment. Aquest grup el composen “unes 14 persones, però a les noves instal·lacions tenim espai per a acollir-ne unes 22 o fins i tot 24”, com explica Verdú.

Joaquim Verdú, director general d'EVSA

El director general recorda que EVSA va néixer fa més de 60 anys al barri de Rosanes “a la casa del meu pare. Després van fer al costat de casa un bloc de pisos i ens vam quedar els baixos. Vam créixer una mica, vam anar adquirint nous espais a la casa del veí, però va arribar un moment en què aquests espais ja eren petits i inconnexes, i necessitàvem un lloc més gran per desenvolupar un altre concepte d’empresa”. Tot i així, en Joaquim tenia clara una premisa: “volia seguir a dins del poble”.

Joaquim Verdú, director general d'EVSA

Verdú comenta que el trasllat al barri de Can Carreres era necessari: “Ens anem cap a un altre barri tradicional del poble, per un tema d’espai. Feia temps que ens miràvem aquest local del carrer de Montserrat i estem molt contents del pas que hem fet”. Per Verdú, transmet l’evolució de l’empresa, que ha crescut en serveis i que es belluga cap a un mercat més ampli. El director general té clara la filosofia de “si no creixes, decreixes”.

Joaquim Verdú, director general d'EVSA

EVSA va néixer de la mà del pare del Joaquim Verdú. Ho va fer inicialment com a una empresa dedicada al sector de l’electricitat. Amb el temps, ha anat reconvertint els seus objectius fins a oferir solucions en optimització, disseny i execució de plans de manteniment aplicats a infraestructures, processos i serveis per augmentar la productivitat de les empreses, encarregant-se de tot el procés, des del disseny del projecte a la certificació i el manteniment.

“Això és com una analogia de la vida de les persones, però aplicat a les empreses: participem amb el cicle de vida de les instal·lacions, des de la seva concepció, passant pel creixement, l’evolució, la maduresa i el manteniment”. Verdú explica que “el client té una necessitat i tu l’entens i la dimensiones, li executes i la mantens, perquè al cap del temps tot envelleix”.

Joaquim Verdú, director general d'EVSA

Actualment, s’organitza en tres Divisions: Serveis Globals, Serveis Especialitzats i Serveis de Manteniment, que són formades per equips d’enginyers multidisciplinaris amb experiència en desenvolupament, gestió i execució de projectes. Els serveis globals ofereixen la gestió 360 graus en enginyeria de projectes per a pimes i multinacionals.

Quant als serveis especialitzats, treballen en tot tipus d’instal·lacions mecàniques, elèctriques, de fluïds i de seguretat de les persones. Finalment, pel que fa al manteniment, duen a terme els aspectes normatius, preventius, predictius o de Facility Management.