Arriben a Martorell les Caramelles per portar cants de Pasqua a carrers i places

1752
Caramelles 2022
Caramelles 2022

Caramelles de Martorell sortirà al carrer aquest diumenge 9 i dilluns 10 d’abril al matí per oferir els tradicionals cants de Pasqua per carrers i places de la nostra població. Diumenge el recorregut inclourà tot l’entorn del barri de La Vila, mentre que dilluns serà el torn per als barris situats a l’altra banda del riu Anoia. Com és habitual, en cada cantada s’interpretaran tres peces musicals.

Diumenge dia 9, els caramellaires es trobaran a la plaça de l’Església i faran la primera cantada. Tot seguit, pujaran als trenets i faran un recorregut que els portarà a cantar “a la plaça del 25 de setembre; al carrer de Pau Par; a la plaça de la Creu; a l’Església de Crist Salvador a la sortida de la missa de els 11.00h; a l’avinguda de Pau Claris i a l’Església de Santa Maria a la sortida de la missa de les 12.00h”, explica la presidenta de Caramelles de Martorell, Anna Gil.

Anna Gil, presidenta de Caramelles de Martorell

Per acabar la matinal, els cantaires es dirigiran fins a la plaça de la Vila, on cantaran i on es lliurarà la mona gegant a qui disposi de la butlleta amb les darreres quatre últimes xifres del sorteig de l’ONCE del dijous anterior. Una mona “feta pel xocolater Simón Coll i que és una rèplica gegant de la guardiola del patufet de la Pilarín Bayés”, destaca Gil.

Anna Gil, presidenta de Caramelles de Martorell

Dilluns, les Caramelles sortiran a les 09.00h de l’aparcament del Vapor cap a la plaça de l’Era del Padró, continuaran cap al carrer de Sant Joan, la rambla de Pep Ventura, la Residència d’Avis Sant Joan de Déu, la rambla de Les Bòbiles, la plaça de Frederic Duran, el carrer d’Ausiàs March i el Centre Cultural, comiat de l’activitat. Allà es farà un sorteig de les mones que ens han obsequiat els forns i pastisseries de Martorell entre els cantaires”.

Anna Gil, presidenta de Caramelles de Martorell

Caramelles de Martorell comptarà també amb el suport dels Capgrossos, i també aniran fent seguiment dels diferents llocs on canten a través de les seves xarxes socials.

Anna Gil, presidenta de Caramelles de Martorell

La directora de Caramelles de Martorell anima tothom a “sortir al carrer a escoltar-nos, a posar algun dineret a les paneres i a gaudir de la tradició caramellaire tal i com ho fem nosaltres. Ens trobem a les places i als carrers!”, ha conclòs.