Aina Ginestà lluitarà pel Campionat d’Europa de voleibol amb la sub17

700
Aina Ginestà (imatge: RFEVB)
Aina Ginestà (imatge: RFEVB)

La jugadora martorellenca Aina Ginestà (CV Esplugues) ha estat cridada per a completar la selecció estatal sub17 que prepararà la segona fase del classificatori per al Campionat d’Europa de voleibol d’aquesta categoria. El grup que dirigeix David Sánchez Flor va concentrar-se aquest dilluns a Guadalajara i hi estarà tota la setmana, fins que demà viatgi a Itàlia.

La selecció estatal sub17 jugarà el diendres 5 d’abril un únic partit amistós contra Itàlia abans de la gran cita continental. Després d’aquest partit, el grup es concentrarà a Sòria des del 16 fins al 19 d’abril abans de viatjar fins a França, on disputarà la ronda decisiva que determinarà si participen al Campionat d’Europa, només hi haurà dues places en joc. Aquesta cita, l’europea, tindrà lloc el mes de juliol a Hongria i Sèrbia.

Aina Ginestà és una de les jugadores més joves d’aquest combinat, que aplega, en total, catorze jugadores nascudes els anys 2007 i 2008. Les del 2008, les més joves, són Aina Ginestà, Anna Busquets (CVB Barça) i Paz Okeke (CV Mallorca Volley Club). La resta d’integrants són Valentina Navarro (CV Sant Cugat), Ainhoa Gili (CV Playas de Benidorm), Uxía Cela (Arenal Emevé), Filippa Botcher (Vall d’Hebrón), Martina Gonzalo (CVB Barça), Renata Dogliotti (CV Albacete), Inés Losada, Aura Suárez i Alexia Peña (JAV Olímpico), Lucía López de Lerma (AD Aljarafe) i Ainhoa Francisco (CV Bunyola).