Les 24 hores de petanca posen el punt i final a la temporada del club

1930
24 Hores Club de Petanca Martorell
24 Hores Club de Petanca Martorell

El Club de Petanca Martorell ha tancat la temporada amb la celebració de les ja tradicionals 24 hores de petanca. En aquesta 35ª edició hi han participat més d’una cinquantena d’esportistes en una jornada on la intensa calor no ha impedit posar punt i final al curs de manera festiva.

Les diferents pistes del Club de Petanca Martorell han vist desfilar molts dels seus socis des de dissabte a les 12h fins diumenge al migdia per aquest campionat que ha durat un dia sencer. Repartits en diferents grups de dos, tres i fins i tot quatre participants, els esportistes han anat jugant de manera ininterrompuda durant 24h sota sol, núvols i estrelles. Malgrat que la pluja fes acte de presència al començament del torneig, finalment l’entitat ha pogut gaudir d’un campionat ben assolellat.

La tripleta formada per David, Joan i José ha estat el grup guanyador d’aquesta edició després de diversos anys quedant-se a les portes. Un dels membres de l’equip, el David, explica el secret per resistir tota la durada del campionat. “Anem rotant i d’aquesta manera no es fa tan pesat com si fossin 24 hores de joc reals”.

David Cerdán, un dels guanyadors del torneig

L’equip guanyador ho ha fet amb 37 punts i una diferència de 106. Els segons classificats ha estat la parella formada per Vallido i German amb 34 punts i una diferència de 99 i les posicions de podi l’han completat la tripleta composada per Gregori, Jaime i Gina.

Aquest torneig ha viscut enguany la seva 35ª edició, un xifra que per a la presidenta de l’entitat Loli Carballido, evidencia l’alta participació i presència activa dels membres del club a l’hora de formar part d’aquest tipus d’esdeveniments. Malgrat les altres temperatures que s’han patit en aquesta edició, la presidenta ha valorat positivament el torneig.

Loli Carballido, presidenta del Club de Petanca Martorell

Un dels moments àlgids d’aquestes 24 hores de petanca és el sopar que es du a terme a les instal·lacions del club gairebé a l’equador de la competició. Com apunta Carballido, “la finalitat d’aquest torneig és fer família i fer servir la petanca, un esport que ens agrada a tothom, la manera d’acomiadar la temporada abans de marxar de vacances”.

Loli Carballido, presidenta del Club de Petanca Martorell

Com comenta la presidenta del club, aquest torneig és un incentiu per acomiadar la temporada en colla abans que comenci el nou curs al setembre i, per tant, els resultats passen a un segon pla. Així, no hi ha hagut trofeus ni medalles per als guanyadors i s’ha obsequiat a tots els participats amb un pernil, que han estat entregats per l’alcalde Xavier Fonollosa i la regidora de Comunicació, Cooperació i Participació Míriam Riera.