Obre la convocatòria del Concurs de cartells del Nadalem i Carnaval

3195

L’Ajuntament de Martorell, a través de la Regidoria de Cultura, ha obert la convocatòria del Concurs de cartells de Nadalem 2017-2018 i Carnaval 2018. La proposta cerca la imatge representativa d’ambdós esdeveniment festius. S’hi pot presentar qualsevol persona major de 12 anys fins el 17 d’octubre.

El regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Sergi Corral, comenta que “l’any passat ja vam desviar aquestes festes, per tal que la gent dissenyés les propostes dels cartells, i aquest any repetim fórmula. Les bases ja són obertes i, abans del 17 d’octubre, esperem que dissenyadors i entusiastes de la creació ens facin les seves propostes, i assoleixin l’objectiu de ser el guanyador per guarnir Martorell amb la seva obra”.

Sergi Corral, regidor de Cultura

Els participants han de presentar el cartell amb un suport de cartolina de mida DIN A3 (420 x 297 mm) en cada cas (Nadalem o Carnaval). El cartell ha de ser en sentit vertical. Al darrere de cada cartell no s’hi ha d’escriure el nom de l’autor. Només s’hi ha de posar la franja d’edat en què es concursa. L’autor hi ha d’adjuntar dues butlletes d’inscripció emplenades.

“Es pot utilitzar qualsevol tècnica artística per fer el cartell. Es valorarà la referència, la presència o l’al·legoria d’elements simbòlics en els cartells del Nadalem i el Carnaval”, especifica el regidor.

Es poden presentar com a màxim dos cartells per festa, i en cada cas ha de constar-hi: “Nadalem Del 9 de desembre de 2017 al 6 de gener de 2018” o “Carnaval 2018: Martorell Bestial 10 de febrer de 2018”. Els cartells s’han de lliurar al Centre Cultural (plaça de les Cultures, s/n), als matins de dilluns a divendres, de 10.00 a 13.00h, o a les tardes de dilluns a dijous, de 17.00 a 19.00h.

El jurat estarà presidit per personal del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM) i persones vinculades al món gràfic i artístic com: Carles Borràs Cortés, David Jornet Pérez, Francisco José Martínez Arasa, Pere Perelló Montaner i Maria Rodríguez Pardo.

Premis i exposició

El primer premi del Concurs de cartells del Nadalem s’emportarà 700 euros, el premi al millor finalista serà de 300 euros i el premi a l’artista local menor de 16 anys de 60 euros. El guanyador del Concurs de cartells del Carnaval serà guardonat amb 700 euros, el millor finalista amb 300 euros i el premi per a l’artista local menor de 16 anys amb 60 euros.

Es farà una exposició amb tots els cartells que es presentin a concurs, la qual es durà a terme durant l’any 2017. Els concursants que no hagin resultat premiats en els certàmens del Nadalem i del Carnaval hauran de recollir les seves obres del 8 al 19 de gener de 2018.

Bases del concurs

Butlleta d’inscripció