Les colles ja es poden apuntar al Carnaval 2017 ‘Martorell es transforma’ del 25 de febrer

1046

‘Martorell es transforma’ és el lema del Carnaval 2017, que enguany se celebrarà dissabte 25 de febrer, i convertirà els carrers del municipi en una explosió de colors i creativitat. Una de les novetats és la Flash Mob, que tindrà lloc a la plaça de la Vila abans de la rua. Les inscripcions són obertes al Centre Cultural fins el 10 de febrer. Els més petits gaudiran del Carnaval Infantil de l’Esplai Guspira, diumenge 26 de febrer a la plaça de Les Cultures.

El tret d’inici del Carnaval serà dissabte 25 de febrer, a les 17.00h, amb la concentració de colles a la plaça de la Vila per començar l’escalfament per a la Flash Mob o Gran Ballada, que es farà a les 17.15h. La rua començarà a 18.00h i recorrerà el pàrquing del Vapor, carrer de l’Aigua, plaça de l’Església, portal d’Anoia, carrer de Pau Claris, avinguda dels Germans Martí, plaça del Vi i Rambla de les Bòbiles fins a Ca n’Oliveres.

Els interessats a participar-hi han d’omplir el full d’inscripció (adjunt) i lliurar-lo al Departament de Cultura i Joventut, 2n pis del Centre Cultural. Hi ha temps fins el 10 de febrer.

Festa a Ca n’Oliveres

El lliurament de premis i sopar de colles es farà, a les 21.00h, a la Nau 1 de Ca n’Oliveres. Mitja hora després, començarà el ball de Carnaval, apte per a tots els públics, que tindrà lloc a la Nau 2 a càrrec de DJ Circuito Virtual. A la 01.00h, començarà la sessió golfa de la Festa Transforma’t, per a majors de 16 anys. La invitació es pot recollir a les Oficines d’Atenció a l’Usuari del PMSAPM. Aforament màxim és de 1.760 persones.

Categories i premis

El primer premi a la millor disfressa estarà dotat amb 600 euros i el segon premi amb 400 euros. El tercer premi serà per a la millor coreografia, dotat amb 400 euros. També hi haurà un premi especial per a la colla que millor representi el foment d’hàbits saludables (nutrició, activitat física, descans etc…) dotat amb 200 euros. Podeu compartir les fotos de les disfresses a @festhomartorell #Martorellestransforma

Carnaval Infantil

L’Esplai Guspira celebrarà diumenge 26 de febrer el Carnaval Infantil a la plaça de les Cultures. A les 11.00h, faran ball de disfresses i inscripcions al concurs. A les 12.00h, començarà la rua infantil pel carrer Corbera de Llobregat, avinguda Camí Fondo i carrer Esparreguera fins arribar novament a la plaça de les Cultures.