Les cooperatives escolars aprenen a realitzar un estudi de mercat per vendre els seus productes

668

Les set cooperatives escolars de Martorell, participants al projecte ‘Cultura Emprenedora a l’Escola’, realitzen aquestes setmanes, tallers de com realitzar un estudi de mercat amb l’objectiu de seleccionar els productes que finalment produiran a la seva venda al mercat.

Els alumnes de 5è de Primària de les escoles, José Echegaray, Lola Anglada i Mercè Rodoreda han gaudit aquests dies de tallers de com realitzar un estudi de mercat a càrrec de Sandra Alarcón, tècnica d’empresa i suport a l’emprenedoria del Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell.

Durant els tallers els alumnes han rebut nocions bàsiques sobre que és un estudi de mercat, quins objectius té, quines són les premisses a tenir en compte a l’hora de fer-lo i conèixer quina és la visió dels seus productes en els clients finals.

Els cooperativistes gràcies a aquest taller començaran a realitzar el seu estudi de mercat amb els prototips que han creat, i un cop realitzat l’estudi decidiran quins seran els productes més viables per produir finalment per a la seva posterior venda al mercat.

En les properes setmanes els alumnes visitaran les dependències de l’Ajuntament de Martorell per sol·licitar el permís d’ocupació de la via pública i presentar el seu projecte a l’alcalde Xavier Fonollosa.