Les corals Inovyn i Louis Vuitton ofereixen divendres un concert gratuït al Centre Cultural

1027

Les corals Inovyn de Martorell i Louis Vuitton de Barberà del Vallès, de veus masculines i femenines respectivament, oferiran aquest divendres 10 de febrer (19.00h) un concert conjunt i gratuït a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural. El repertori inclourà temes tradicionals catalans i navarresos que interpretarà la coral amfitriona i d’altres d’espirituals en anglès i francès per part de les vallesanes. La Coral Inovyn acostuma a fer entre 2 i 3 cantades a Martorell al llarg de l’any.
El concert conjunt de les dues corals és la segona part d’un intercanvi que es va iniciar amb la visita de la Coral Inovyn a Barberà del Vallès just abans de les darreres festes nadalenques. El d’aquest divendres serà un concert gratuït que, com explica el president de la coral Inovyn, José Luis Ochando, “inclourà per part nostra cançons tradicionals navarreses que vam interpretar en la nostra visita a Tudela, a més de la peça Aleluia com a homenatge a Leonard Cohen i temes tradicionals mariners de casa nostra, com La bella Lola, Mariner de terra endins o El meu avi”.
Per la seva banda, la coral de 8 veus femenines de l’empresa Louis Vuitton de Barberà del Vallès interpretarà “cants espirituals en anglès, un idioma que tenen per la mà, i un parell de cançons en francès, corresponents a la pel·lícula Los chicos del coro”, detalla Ochando.
Una coral de veus masculines
La Coral Inovyn és composada en l’actualitat per 22 veus: “som un grup de veus masculines composat per alguns treballadors actuals i ex treballadors de l’empresa i amics que s’hi han anat afegint. Assagem tots els dimecres de 17.00 a 19.00h a les instal·lacions de la fàbrica”. A Martorell, solen oferir entre 2 i 3 concerts l’any. Les altres dates habituals d’actuacions són el Nadal i al juny, just abans de les vacances estivals.