Les entrades als Premis de la Nit de l’Activitat Física i l’Esport, disponibles a partir d’aquest dijous

470
Premis Nit de l'Esport 2023

Des d’aquest dijous, 28 de març, la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Martorell posa a disposició de la ciutadania les entrades per assistir als Premis de la Nit de l’Activitat Física i l’Esport. Aquestes es podran adquirir, de manera gratuïta, al Centre Integral d’Esport i Salut (CIES) i al Complex Esportiu La Vila. La gala tindrà lloc el divendres 12 d’abril a les 20.00h a la Nau 1 de Ca n’Oliveres.

Tothom qui vulgui adquirir una entrada gratuïta haurà de dirigir-se a les Oficines d’Atenció al Ciutadà. En concret, al CIES (carrer de Gelida, s/n) o bé al Complex Esportiu La Vila (carrer dels mestres Gomila i Reniu, 1). En ambdós casos, en horari de dilluns a dijous, de 09.30 a 13.00h i de 16.30 a 19.15h, i els divendres, de 09.30 a 13.30h. El coordinador d’Esports de l’Ajuntament de Martorell, Oriol Franch, comenta que “les entrades per assistir a la gala són limitades i gratuïtes”.

Oriol Franch, coordinador d'esports de l'Ajuntament de Martorell

La gala se celebrarà el divendres 12 d’abril, a partir de les 20.00h, a la Nau 1 de Ca n’Oliveres, i l’obertura de portes serà des de mitja hora abans. A l’esdeveniment es donaran a conèixer els guanyadors i guanyadores d’entre els 58 finalistes que el jurat ha seleccionat per al conjunt de les 10 categories que, any rere any, reconeixen a esportistes, directius, entitats, escoles, patrocinadors i esdeveniments esportius. Es poden consultar els finalistes en aquest enllaç.

Oriol Franch, coordinador d'Esports de l'Ajuntament de Martorell

En total es concediran una desena de premis. Les categories són el reconeixement al patrocinador de l’any; l’èxit esportiu més rellevant; a la millor organització d’esdeveniments esportius; l’activitat física i l’esport inclusius per a la cohesió social i per la igualtat d’oportunitats; els valors de l’esport; l’esportista de l’any -tant en categoria femenina com masculina-; l’activitat física i l’esport saludables; el reconeixement al centre educatiu i a dirigents de l’esport.