Petit de la Vila i Bernadàs participen a la campanya ‘Fas 6 anys. Tria un llibre’

2083

La campanya ‘Fas 6 anys. Tria un llibre’, impulsada per la Generalitat, vol estimular els hàbits de lectura dels infants de 6 anys. Té com a objectius que els nens i les nenes descobreixin les llibreries amb un adult, i que aprenguin a donar valor al llibre. A Martorell, hi prenen part les llibreries Petit de la Vila i Bernadàs.

Si els vostres fills aquest 2022 han fet o faran 6 anys, “rebran a casa una targeta que els convidarà a anar a la llibreria més propera. Allà podran bescanviar- la pel llibre infantil que més els agradi i per un import de fins a 13 euros”, explica Anna Alzina, propietària de la llibreria Petit de la Vila.

En cas que l’import del llibre sigui superior, la diferència haurà de ser abonada per l’adult que l’acompanyi. Aquesta campanya arribarà a 73.854 nens i nenes de Catalunya que podran anar a 459 llibreries de tot el territori.

Anna Alzina, propietària Petit de la Vila

Tots els nens i les nenes que aquest 2022 fan 6 anys, independentment de la data del seu aniversari, rebran una carta personalitzada al seu domicili. Amb un adult, podran anar a qualsevol de les llibreries (veure llistat) i triar el llibre que més els hi agradi. Un dels objectius de la campanya és que els infants visitin i coneguin la seva llibreria més propera, on seran acollits i se’ls acompanyarà i aconsellarà en la descoberta de llibres.

La targeta es podrà bescanviar del 15 d’octubre al 30 de novembre de 2022 i limitada fins a finalitzar la dotació pressupostària. “En el cas que no s’hagi rebut la targeta cal enviar un mail abans del 30 de novembre amb el nom, cognoms, adreça completa, a fas6anys@gencat.cat i us farem arribar un codi per a poder realitzar el bescanvi”.

El cupó s’ha de bescanviar per un llibre de temàtica infantil. “Només es pot comprar un llibre per cupó. Si els llibres són d’import superior a 13 euros, la diferència l’abonarà el client. En els llibres d’imports inferiors no s’abonarà la diferència”, comenta Alzina.

Anna Alzina, propietària Petit de la Vila

El bescanvi del cupó s’haurà de fer en una de les llibreries adherides a la campanya. Per qualsevol consulta o suggeriment: fas6anys@gencat.cat.