Les obres de Germanes Maestre, Revall i Pere Puig estaran enllestides al març

984
Visita d'obres a La Vila

La reurbanització de la plaça Germanes Maestre i els carrers Revall i Pere Puig avança a bon ritme, segons ha comprovat aquest dimarts l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, acompanyat de tècnics de Serveis Municipals. Les obres estaran enllestides al març i serviran per renovar Germanes Maestre, amb arbrat i un espai de lleure infantil, i per repavimentar tota la zona i fer-la de prioritat invertida a favor dels vianants, millorant-hi la mobilitat.

“Avui hi hem anat a replantejar quatre coses finals, de mobiliari i jocs infantils, enllumenat i jardineria; però les obres avancen a bon ritme, tant el carrer Pere Puig i Revall com a la plaça Germanes Maestre”, ha declarat l’alcalde Xavier Fonollosa.

Fonollosa ha explicat també que “amb aquestes obres, estarem ja pràcticament concloent totes les feines, iniciades fa anys, de reforma de tots els carres del nucli històric de Martorell, és a dir, dels barris de la Vila”.

Revall i Pere Puig esdevenen carrers amb prioritat invertida, eliminant-hi les voreres, amb un paviment únic i un enllumenat nou, que hi millorarà l’accessibilitat i la mobilitat de les persones. Germanes Maestre s’arranja amb terrasses per convertir-la en una agradable zona de lleure per als infants i la resta de la gent del barri.

La reurbanització de tota aquesta zona està inclosa dins del marc de la Llei de Barris i subvencionada per Generalitat de Catalunya.