Les pluges deixen sense llum més de 4.000 abonats aquesta passada nit a Martorell

1287

Una avaria ha deixat sense llum 4.332 veïns de Martorell, aquesta passada nit. El tall en el subministrament elèctric es va produir cap a les 21.30h i va provocar afectacions fins a la matinada, quan el servei va quedar restablert. Aquesta és una de les conseqüències més rellevants de la llevantada al seu pas per la nostra localitat.

El regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Lluís Sagarra, explica que “ha estat una nit moguda perquè s’ha combinat la pluja intensa amb l’apagada elèctrica d’Endesa. Des de l’Ajuntament, hem estat molt amatents al temporal. Fora d’alguns basalts i el tancament del pontet de l’Anoia, no hi ha hagut més afectacions rellevants pels aiguats. Pel que fa a l’apagada, han hagut molts abonats afectats i ha estat de llarga durada, en alguns casos fins a les 03.00h de la matinada”. Durant la nit, agents de la Policia Local i voluntaris de Protecció Civil han muntat dispositius de vigilància a l’entorn del riu i als barris que han quedat a les fosques a causa de l’avaria.

LLuís Sagarra, regidor Seguretat Ciutadana i Mobilitat

Des del Servei Meteorològic de Catalunya informen que la llevantada ja va de baixa. A partir del migdia, les pluges aniran a menys i quedaran en forma de ruixats dispersos a qualsevol punt de les comarques de litoral i prelitoral català, i també arribaran a alguns punts del pla de Lleida. Al Pirineu de Girona, nevarà a les cotes superiors als 1.800 metres. No obstant, es demana mantenir la prudència, especialment en els desplaçaments de les comarques litorals i prelitorals, evitar apropar-se a rius i rieres i punts inundables. També es demana mantenir-se lluny d’on trenquen les onades al litoral. De cara al llarg cap de setmana, el temps estable guanyarà terreny als núvols i a les precipitacions.