Els Campionats Comarcals de futbol sala base comptaran amb set jugadors martorellencs

1139

Blanes acollirà aquest cap de setmana els Campionats Comarcals de futbol sala base, que tornaran a tenir representació martorellenca amb un total de set jugadors. La 9a edició del torneig aplegarà 54 seleccions masculines i femenines. La fase prèvia se celebrarà divendres i dissabte es jugaran les finals de totes les categories.

Pel que fa la base, tres jugadors de la UFS Martorell prendran part en la cita en dues franges diferents. Gerard Carbó i Martí Gabaldón, de l’equip benjamí A, seran a la selecció benjamí del Baix Llobregat, i Eloy Almagro és un dels 12 seleccionats infantils. Tots tres debutaran amb els combinats comarcals, tot i que Martí Gabaldón ja ha cridat l’atenció del seleccionador català i ha format part d’algunes sessions amb aquest grup. L’entrenador de la UFS Martorell, Ferran Maya, reconeix que serà “una experiència molt enriquidora” i confessa que per al club “és orgull tenir jugadors a les seleccions comarcals, ja que significa que estem fent bé les coses”.

Ferran Maya, entrenador UFS Martorell

El combinat cadet comptarà amb tres representants del Sala5 Martorell: Ferran López, Sergi Yáñez i Jose Martínez. En aquest cas, només López debuta en un campionat comarcal. Yáñez va ser a la selecció aleví fa quatre temporades, i Jose Martínez a la benjamí i a la infantil. A més, Víctor González, l’entrenador del primer equip del Sala5, serà el tècnic d’aquesta selecció. El vicepresident de l’entitat, Xavi Torres, destaca la importància d’aportar integrants a la cita comarcal.

Xavi Torres, vicepresident Sala5 Martorell

El Sala5 Martorell també compta amb jugadors a la selecció catalana sub16. Es tracta de Pau Ramírez, Arnau Omella i Víctor Ramos, que teixiran el grup definitiu i viatjaran a Castella La Manxa per disputar-hi la fase prèvia i intentar lluitar per la medalla d’or del campionat estatal.

Als Campionats Comarcals de Blanes també hi serà una martorellenca, que formarà part del combinat Baix Llobregat/Catalunya Central infantil femení. Maria Garcés és l’actual portera de l’AE Penya Esplugues i jugarà per primera vegada en la cita baixllobregatina.