Les veus de l’Ars Nova tornaran a Santa Maria per Sant Esteve

1214
Concert de Sant Esteve de la Coral Ars Nova
Concert de Sant Esteve de la Coral Ars Nova

Aquest diumenge 26 de desembre, Diada de Sant Esteve, la Coral Ars Nova de Martorell té previst oferir el seu tradicional concert de Nadal. La cita serà a la parròquia de Santa Maria, a partir de les 20.00h, i portarà per títol ‘Un Nadal per a tothom’.

El director de la coral Xavier Pagès avança que el concert “comptarà amb la participació d’Ignasi Maeso al piano i de l’actor Jordi Llopart. Interpretaran un repertori de nadales d’arreu del món, tot explicant la història del captaire que no creia en el Nadal. La cultura és segura i esperem passar una vetllada agradable entre tots”.

Xavier Pagès, director Coral Ars Nova

El cor torna “amb il·lusions renovades, després de no poder cantar, com de costum i des de fa més de 40 anys, en la festivitat de Sant Esteve de l’any passat. Ara en tenim moltes ganes i comptem amb nous cantaires que s’estrenen en aquest concert”, comenta Pagès. Per tot plegat, destaca que l’Ars Nova “continua viu, creixent i amb noves perspectives”.

Xavier Pagès, director Coral Ars Nova

La Coral Ars Nova neix a Martorell fa més de 40 anys i compta amb una trentena de veus. El seu repertori abraça tots els estils de música coral havent treballat cançons tradicionals catalanes, basques, espirituals negres i un repertori de música ortodoxa russa.