L’Escola Municipal de Música torna a organitzar el Taller de Música per a Nadons

726

La professora de sensibilització musical, Anna Roig, serà l’encarregada d’impartir les sessions que serviran per compartir emocions i aprenentatge a través de les cançons. El curs començarà el 15 de febrer i les inscripcions s’iniciaran el dia 1 pels que facin el taller per primera vegada i el 8 per a les famílies que repeteixen.

La música estimula la capacitat de comunicació i expressió de sentiments del nadó. La comprensió de les paraules es produeix per la repetició de sons i la seva freqüència, d’acord amb les característiques musicals. “A través de les vocalitzacions que imiten els sons musicals, els nadons expressen el llenguatge de forma intuïtiva i espontània, creant una forma de comunicació que facilita l’aprenentatge i millora el vocabulari”, ha dit la professora, Anna Roig.

El taller busca sensibilitzar els nens i nenes a través de la música i crear un espai d’intercanvi de vivències, experiències i aprenentatge. “Es treballen diverses dinàmiques que ajuden a estimular el desenvolupament dels nadons, entre 9 i 36 mesos”, ha explicat.

El Taller de Música per a Nadons començarà els dies 15 i 16 de febrer, depenent si es tria la sessió de dilluns o dimarts. L’horari serà de 16.00 a 16.45h i el preu és de 28,69 euros. Per formalitzar la matrícula cal anar a l’Escola Municipal de Música (Cal Nicolau, plaça de la Vila, 7). Les noves inscripcions comencen l’1 de febrer i per a les famílies que ja han fet el taller, a partir del dia 8. Us donaran més informació al telèfon 93 775 19 48.