L’Espai Nadó s’instal·la a la planta baixa de la Llar d’Infants Riu de Sons a partir de gener

759

El programa Espai Nadó s’instal·larà, a partir de gener, a la Llar d’Infants Riu de Sons, ocupant una sala de la planta baixa equipada per a acollir el servei de forma permanent. Aquesta sala disposa de zones diferenciades pel desenvolupament de les trobades familiars i la higiene, així com accés diferenciat per a les famílies usuàries i un office.

Coincidint amb el trasllat del servei, s’han planificat els primer programes per l’any 2017, que continuaran tenint una durada trimestral. El primer es desenvoluparà entre el 10 de gener i el 14 de març de 2017, i el segon està programat entre el 21 de març i el 6 de juny de 2017.

El programa Espai Nadó, impulsat per la Regidoria d’Ensenyament, és un servei educatiu municipal per a les famílies amb nadons durant el primer any de vida. Un espai per compartir amb altres mares, pares i professionals durant una època que genera expectatives i, alhora, desvetlla molts dubtes. Mitjançant l’intercanvi i la conversa entre tots els participants, cada setmana es va teixint una xarxa que ofereix a les famílies un suport per avançar en una parentalitat i maternalitat positives.

L’activitat es desenvoluparà setmanalment, els dimarts d’11.30 a 13.00h. El preu és de 14 euros mensuals per als abonats al Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones (PMSAP) i de 28 euros per als no abonats.

Per a més informació i inscripcions es poden adreçar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà del Complex Educatiu (c/ Josep Tarradellas, 11, baixos) de dilluns a dijous, de 9.30 a 13.0h i de 16.30 a 19.15h i divendres de 9.30 a 13.00h. També podeu contactar per telèfon número 937 752 538 o per correu electrònic a l’adreça ensenyament@martorell.cat