L’Esplai d’Avis de La Vila acomiada el mes de juliol amb l’últim dels concerts al pati

634

El cicle Concerts al pati, promogut per l’Esplai d’Avis de La Vila, ha clos aquest dissabte amb la darrera de les actuacions dutes a terme durant els últims cinc dissabtes del mes de juliol. Des del passat dia 2 de juliol, quan va començar aquesta activitat, i fins aquest dissabte, l’entitat ha acollit els concerts que han amenitzat les tardes del mes de juliol. A l’acte de clausura ha assistit la regidora de Comunicació, Cooperació i Participació de l’Ajuntament de Martorell, Míriam Riera.

Una vuitantena de persones han assistit a l’últim concert al pati que s’ha celebrat, una jornada en què es posava punt i final al cicle d’actuacions musicals per als socis de l’esplai i d’altres assistents que s’han sumat a la iniciativa. Per un preu de cinc euros, que incloïa el berenar, amb entrepà, beguda i postres, prop de vuitanta persones han acomiadat el mes de juliol amb els companys d’esplai.

El president de l’Esplai d’Avis de La Vila, Víctor Pujol, ha expressat la satisfacció per l’acollida dels concerts al pati: “estem molt contents, és un espai al qual la gent s’ha anat acostumant a venir, a passar les tardes de dissabte. Cada setmana han vingut una mitjana de 70 persones, una xifra òptima per a nosaltres”. A més, ha reivindicat el paper de l’esplai com un lloc per compartir moments amb d’altres companys i per prendre part de diferents activitats, tant les que es duen a terme al mateix local de l’esplai com les que tenen lloc lluny de Martorell, com són les excursions. Aquest cicle de concerts se celebra des de fa més d’una dècada, i la continuïtat es deu, en part, a la voluntat de les diferents juntes directives de l’entitat de voler seguir celebrant-lo.

En aquest sentit, el regidor de Gent Gran, Albert Fernández, ha admès que el cicle de Concerts al pati de l’Esplai d’Avis de La Vila és una bona iniciativa per fer companyonia: “és una bona manera per sortir de casa, és important per a ells perque es distreguin i estiguin acompanyats durant una estona amb amics i companys”. Fernández ha destacat la resposta tan “positiva” dels assistents a aquestes actuacions.

Última jornada per a l’Esplai d’Avis La Vila del mes de juliol. L’entitat celebrarà el seu 30è aniversari el proper dissabte 1 d’octubre, jornada en què es faran diferents activitats de caire cultural i escènic i en què hi prendran part els mateixos socis de l’esplai.