L’Esplai de La Vila tornarà a fer un concert i berenar al pati aquest dissabte

448
Cloenda dels'Concerts al Pati' a l'Esplai La Vila
Cloenda dels'Concerts al Pati' a l'Esplai La Vila

L’Esplai de Gent Gran de La Vila celebrarà l’1 de juliol una tarda de concert a l’exterior amb música en directe i berenar, que reprèn l’activitat dels ‘Concerts al pati’ prepandèmics. En aquest cas, ha programat una sessió única aquest dissabte, a partir de les 18.00h. Les inscripcions són obertes amb una vuitantena de places.

Aquesta proposta és una mena de tornada als ‘Concerts al pati’, una activitat estiuenca que l’Esplai duia a terme cada mes de juliol -aleshores, se’n celebraven quatre sessions, una per setmana-, i que va quedar interrompuda a causa de la pandèmia.

“Ens reunirem amb tothom qui vulgui venir, per passar un parell d’hores al pati, gaudir i riure una estona. Posarem unes quantes taules, farem un berenar acompanyat de beguda i postres i un teclista posarà música per a fer-nos participar a tots. Qui s’animi podrà sortir a ballar a la pista”, comenta un dels organitzadors de l’esdeveniment, Pere Bel.

Pere Bel, coorganitzador del 'Concert al pati'

Bel recalca que al concert “hi sonarà música en directe, que ens funciona molt millor que l’enllaunada. A més, obrirem els micròfons per a qui vulgui dir algun acudit o recitar un vers, de manera espontània”. I pel que fa al berenar, s’oferiran postres, begudes, cava i una gran novetat: “Portarem un pernil de jabugo ‘5 Jotas'”.

Pere Bel, coorganitzador del 'Concert al pati'

L’aportació és de 5 euros per persona i l’aforament és limitat a 80 assistents. Cal fer la inscripció prèvia trucant per telèfon al 699 99 14 14 o bé enviant un WhatsApp el més aviat possible, fins a que s’esgotin les places. De moment, aquesta cita només constarà d’una única sessió, però Bel destaca que “podria celebrar-se’n una altra a principis de setembre”.