Lluís Tomàs: “No visc a Martorell, però pregunteu a la gent si em coneix o no”

951

Lluís Tomàs i la candidatura del PSC han passat aquest migdia pel barri El Pla. L’alcaldable socialista ha defensat la identitat del barri i ha destacat la importància que ha tingut pel desenvolupament de Martorell. Tomàs, actualment alcalde de Castellví de Rosanes, ha aprofitat també per reivindicar la seva identitat martorellenca. L’han acompanyat en el podi de parlaments la portaveu del grup municipal, Lourdes Hernández, el primer secretari de l’agrupació local socialista, Juan Peña, i del també membre de la llista, Pere Gamón.

Els socialistes han fet campanya aquest migdia de dissabte al cèntric carrer de Pep Ventura, al barri El Pla. El cap de llista del PSC ha encetat el seu discurs dient que “conec El Pla de tota la vida, tot i que hi ha qui diu que no sóc de Martorell. És veritat, visc a El Taió (Castellví de Rosanes) però tinc molts lligams des de petit amb el barri. Pregunteu si la gent em coneix o no em coneix. Si puc fer alguna cosa per ells o no. Això és el que està en joc el dia 24 de maig”. I ha afegit que “fa 41 anys que conec Martorell i en fa més de 30 que hi treballo”.

Després de desgranar algunes de les propostes del programa electoral de la seva formació política, Tomàs ha remarcat que “els socialistes tenim un compromís amb la gent, un compromís que no acabarà el 24 de maig. Però ens cal el suport de tots vosaltres. Nosaltres no us fallarem. Som gent humil i treballadora”. I ha parlat de subvencions econòmiques per les empreses i comerços que contractin aturats de Martorell; de la creació d’un fons per ajudar als universitaris i estudiants en les despeses; d’agilitzar els tràmits de l’administració local; i, sobretot “ recuperar la confiança de la gent”, ha afegit.

El míting l’ha encetat l’actual portaveu del grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Martorell, Lourdes Hernández, que ha dit que “hi ha qui canvia de nom protegit per una senyera. Nosaltres som socialistes i lluitem pel que creiem”. El també membre de la llista Pere Gamón ha remarcat que “som la gent els que hem d’orientar els polítics, dirigits per un bon director d’orquestra, com és el Lluís Tomàs”. Per últim, el primer secretari de l’agrupació local socialista, Juan Peña, ha dit que “nosaltres fem polítiques per a la ciutadania i per això, us recolzarem en tot”.

La trobada electoral ha acabat amb un vermut popular. Demà diumenge, el PSC farà l’acte central de la campanya amb una paella familiar al passeig de Catalunya. També hi haurà l’actuació del grup Made in Brasil.