Fonollosa: "Ens cal una majoria estable per no tornar a repetir el que va passar amb el tripartit"

840

CiU ha passat aquest migdia pel barri de Can Cases. En plena campanya electoral, l’equip liderat per Xavier Fonollosa ha repassat l’obra de govern feta durant aquesta legislatura des de la plaça central del barri, la de Santa Maria. L’alcalde Salvador Esteve i els també membres de la llista convergent Carles Martí i Josep Ramon Vigueras han ressaltat el potencial del nou candidat convergent i les ganes de treballar de tot l’equip per continuar fent història a Martorell.

L’acte el tancava el cap de llista, Xavier Fonollosa, destacant que “treballar per Martorell és l’únic objectiu per a CiU. Ens presentem moguts per una vocació de servei i per millorar la qualitat de vida dels martorellencs. Ho fem per avançar. Ho hem fet sempre i els resultats són visibles”. I ha advertit que “si volem seguir avançant només ho garanteix una majoria estable i sòlida de CiU. No valen aventures arriscades. Per sortir de la situació econòmica adversa calen governs forts i estables que ajudin a accelerar l’activitat econòmica i la generació d’ocupació”.

Fonollosa demana als electors que pensin en el que poden oferir els adversaris polítics de CiU. “Ho dic perquè si voleu que Martorell continuï avançant a velocitat de creuer i seguim sent l’enveja del nostre entorn, ens heu d’ajudar fent-nos confiança el 24 de maig. Però, sobretot, explicant que ens cal una majoria estable i sòlida per no tornar a repetir el que va passar amb el tripartit. Van ser els pitjors anys de Martorell”.

Per a l’alcaldable de CiU, “som en un moment clau. Sabem que valoreu l’obra ben feta i la seriositat alhora de gestionar i això, a Martorell només ho representem nosaltres. Ens avala la feina ben feta”. Fonollosa també ha demanat que “penseu en els nostres adversaris polítics. Dels 8 candidats, només tres ens podrem votar perquè la resta no són de Martorell. I això, a mi que sóc de Martorell, que vinguin de fora per dir-nos com hem de portar el nostre poble i les necessitats que tenim, em sembla vergonyós i oportunista”. I ha demanat que “compareu, analitzeu i traieu-ne vosaltres mateixos les conclusions”.

En aquest sentit, l’alcalde de Martorell, Salvador Esteve, ha destacat l’arrelament de la llista de CiU, formada per “persones de tots els barris i amb ganes de treballar”. Però Esteve ha remarcat que “necessitem força per guanyar les eleccions i garantir un futur sòlid i pròsper per a Martorell. Tenim moltes potencialitats i el futur se’ns acosta amb bones perspectives, però hem de saber triar les persones que portin les regnes”. I ha assegurat que “el Xavier és la persona més ben preparada per ser alcalde de Martorell”.

L’equip del compromís, dedicació i perseverança

L’acte d’aquest migdia de diumenge l’encetaven els també membres de la llista de CiU, Carles Martí i Josep Ramon Vigueras. Tots dos veïns del barri de Can Cases, han decidit formar part de la candidatura perquè creuen amb “el compromís, dedicació i perseverança de tot l’equip”.

Carles Martí recordava que “Martorell té un passat i un present: Salvador Esteve 24 anys d’alcalde però ara toca parlar del futur”. I ha dit a Fonollosa que “volem que siguis el nostre alcalde, necessitem que siguis el nostre alcalde. Volem que es comenci a escriure una nova història. Una història amb un equip amb compromís, dedicació i perseverança”.

Josep Ramon Vigueras recordava també que “quan vaig arribar fa 30 anys, Martorell era un poble fosc, lleig i poc atractiu per viure-hi. Això sí, a prop de la feina i ben comunicat. Ara estem orgullosos de viure-hi. Està ple de colors. M’agrada i me l’estimo. Ens presentem per millorar la qualitat de vida dels martorellencs”.