SOM Martorell vol ser l’altaveu dels ciutadans "farts i enganyats de la política tradicional"

822

SOM Martorell vol convertir-se en l’altaveu dels ciutadans que, segons la candidata Raquel Pérez, “estan farts dels partits polítics tradicionals i se senten enganyats”. Aquesta nova formació que es presenta per primer cop en unes municipals a Martorell acusa el govern local de “manca de transparència”.

Raquel Pérez, acompanyada de diversos integrants de la llista de SOM Martorell, ha fet campanya aquest matí a l’entorn del mercat de Buenos Aires. Pérez considera que “la gent està molt farta dels partits polítics tradicionals i se senten enganyats. Des de SOM Martorell pretenem conscienciar a la gent que hi ha altres maneres de fer en la política. Hem arribat a un moment que si no ens agrada la política actual hi hem de participar nosaltres, a través de la participació ciutadana”.

Des de fa sis mesos, aquesta formació s’ha aplegat en diverses assemblees per captar al màxim de ciutadans descontents amb el context socioeconòmic actual.

Auditoria de l’estat de comptes

Un dels objectius de SOM Martorell si té responsabilitat de govern després del 24 de maig serà elaborar una auditoria de l’estat de comptes de l’Ajuntament. Pérez explica que “no podem presentar un programa electoral si no coneixem la realitat econòmica de l’administració ja que actualment la transparència és zero. Farem una auditoria per veure els deutes reals de l’Ajuntament, per conèixer la realitat amb qui, per què i com”.

Per elaborar l’auditoria, “demanem un període de 100 dies per posar en ordre i a partir d’aleshores començar a treballar”, ha reblat Pérez. SOM Martorell tancarà la campanya electoral el proper divendres 22 de maig (18.30h) amb un míting a l’amfiteatre del passeig de Catalunya.