L’obra de la companyia Veïns a El Foment recapta prop de 900 euros per la Cavalcada de Reis

1640
Festa Font de la Mina
Companyia Veïns

La Farina de la Fina, obra teatral de la companyia Veïns de l’associació de veïns del Barri de La Mina, va recaptar aquest passat divendres 880 euros a benefici de la Cavalcada de Reis. 110 persones van assistir de públic a la representació, feta al Teatre El Foment. De nou, el Patronat va rebre el suport de l’associació veïnal i del teatre per recollir fons per la Cavalcada de Reis del 5 de gener de 2018.

El president del Patronat de la Cavalcada de Reis de Martorell, Xavier Vila, ha volgut “agrair el suport d’aquestes dues entitats a través de l’organització d’una activitat tan divertida i agraïda, una obra de teatre que la companyia va estrenar a la festa del barri a principis de setembre. Aquests diners ens ajuden molt a poder tirar endavant la propera Cavalcada”.

Xavier Vila, president del Patronat de la Cavalcada de Reis

Vila explica que “cada any intentem fer una carrossa nova i reforçar-ne una altra, i consolidar que vinguin fins a 5 bandes de música. Tot plegat requereix un esforç econòmic”. De fet, ha avançat que “reformarem la carrossa de l’Ice Age, en retocarem una altra i en farem una de nova amb peces de Lego”. També com a novetats, Vila avança que “repetirem el recorregut de 2017, perquè és més àgil per la circulació de carrosses i per complir les hores de sortida i d’arribada”.

La panera de la Cavalcada, ja en marxa

Altres accions per recaptar diners són, segons detalla Vila, “la panera de la Cavalcada, per la que venem més de 12.500 butlletes al preu d’un euro en correspondència amb el sorteig de El Niño, tot i que per l’any vinent estem plantejant de fer-la coincidir amb La Grossa de Cap d’Any”. La panera ja s’exposa els dissabtes al matí al Mercat no sedentari del Barri de Buenos Aires. El Patronat hi instal·la una parada, en la que ven butlletes de participació.

Xavier Vila, president del Patronat de la Cavalcada de Reis

A més de la panera, el patronat rep una subvenció per part de l’Ajuntament de Martorell, ajut econòmic d’algunes empreses i el suport de molts comerços de la població, que també fan la seva aportació posant anuncis a la revista especial de la Cavalcada.