Lucía Ramos serà a l’europeu i al mundial de tir amb arc

189
Lucía Ramos (Foto: Adrián Vico @avico_proud)

La martorellenca Lucía Ramos competirà a la Copa d’Europa i al Campionat del Món de tir amb arc durant la primera quinzena d’agost. L’arquera va superar amb bona nota la fase classificatòria del cap de setmana passat i assistirà a als dos torneigs internacionals en categoria cadet.

Ramos va prendre part en unes competicions de classificació per a la Copa d’Europa de Bucarest i per al Campionat del Món de Wroclaw. Amb els resultats obtinguts a la cita disputada a Madrid, la martorellenca s’ha assegurat un bitllet per als dos campionats, que tindran lloc de l’1 al 8 d’agost i del 9 al 15 del mateix mes, respectivament. La integrant del Tir Arc Olesa hi participarà en la modalitat d’arc recorbat en categoria cadet femení.

Lucía Ramos relata les diferents proves en què va competir el cap de setmana passat a al Centre de Tecnificació de Tir amb Arc de Madrid (CTTAM). La jove arquera reconeix que va tenir situacions de dubtes ja que, en alguns moments, “la pressió em va poder, però vaig sortir endavant”.

Lucía Ramos

La confirmació de la participació de Ramos a l’Europeu i al mundial arriba just abans que debuti al Campionat d’Espanya de Tir amb Arc a l’Aire Lliure. L’arquera, que ja va aconseguir medalles en el darrer estatal en la modalitat de Sala, competirà aquest divendres i diumenge en les categories cadet i júnior. La martorellenca s’estrenarà demà en les disciplines individual i equip mixte de cadet, i diumenge, en categoria júnior, disputarà proves individualment i en equips de 3 femenins.

“Em sento còmode i amb confiança per poder fer-ho bé”, assegura Ramos, que creu que arriba en condicions òptimes al Campionat que es disputarà al Complex Esportiu de Cantarranas de Madrid.

Lucía Ramos

L’esportista prefereix no parlar de fites competitives en aquest torneig i prioritza el procés de treball i millora: “El que passi a la diana i com a resultat serà conseqüència del que hagis estat treballant”.

Lucía Ramos

El torneig estatal serà el darrer en què participi l’arquera martorellenca abans de desplaçar-se a la Copa d’Europa de Bucarest, a inicis d’agost, i al Campionat del Món, la segona setmana de mes.