Lucía Ramos tanca la primera jornada de la Lliga Nacional de tir amb arc en la tercera plaça

493
Lucía Ramos

La martorellenca Lucía Ramos (Tir Arc Olesa) ha tancat la primera jornada de la Lliga Nacional Júnior de menys de 21 anys en la tercera posició de la classificació general. Aquesta era la primera competició del curs a l’aire lliure i Ramos hi ha debutat amb un tercer lloc que la prepara per a d’altres competicions que arribaran aviat.

L’arquera martorellenca, que competeix amb el Club Tir Arc Olesa, va superar Sandra López als vuitens de final (6-5), María Vílchez als quarts de final (6-4) i va perdre la semifinal davant Alba Zarco (6-2), un resultat que la va deixar fora de la gran final.

Sobre el seu paper en aquesta cita, Lucía Ramos ha afirmat que va anar de menys a més i que va sentir-se cada cop més confiada: “Ha estat progressiu, va relacionat amb la confiança que vaig anar construint durant la competició”.

Lucía Ramos, arquera martorellenca

La martorellenca ha explicat que, en el canvi de categoria respecte el curs passat, ha incidit molt en la preparació en tots els àmbits. La motivació pròpia i els missatges en positiu han estat dos dels pilars clau: “He confiat en el que estava fent i la suma de tot el que he estat treballant m’ha fet creure moltíssim en el que estic fent”.

Lucía Ramos, arquera martorellenca

Aquesta ha estat la primera jornada d’aquesta competició aquest curs i va tenir lloc a Madrid. El 22 i el 23 d’abrl competirà en la segona jornada de la Lliga Nacional i tancarà el mes a Cáceres, amb el Gran Premi. El 20 i el 21 de maig competirà a la tercera jornada de la Lliga Nacional i a finals d’aquest mes, ho farà en el GP de Madrid.