L’última etapa de la Volta Ciclista a Catalunya Femenina passarà per Martorell diumenge

823

La tercera i última etapa de la Volta Ciclista a Catalunya Femenina se celebrarà aquest diumenge 9 de juny i passarà per Martorell. Aquesta és la primera edició d’una competició que ha nascut aquest any, prenent el relleu de la tradicional reVolta. La darrera prova del campionat unirà Molins de Rei i Barcelona en una jornada que presenta un recorregut total de 86,6 quilòmetres.

El municipi de Molins de Rei serà el punt de sortida de la tercera etapa de la Volta Ciclista a Catalunya Femenina. En aquesta última prova de la competició, les ciclistes participants creuaran l’interior del Baix Llobregat i el Penedès i rodaran per dos ports de muntanya: l’Alt des Casots (2a categoria) i l’Alt de Begues (3a categoria). Per tant, s’espera un desenvolupament nerviós i exigent abans de l’arribada a Barcelona, que coronarà la campiona d’aquesta primera edició.

El pas de la Volta Ciclista a Catalunya Femenina per Martorell és previst a partir de les 11.45h i passarà pel carrer del Mur, Torrent de Rosanes i Sant Josep, per finalment, sortir del municipi martorellenc per la carretera C-243-b, en direcció a Gelida.

Afectacions de trànsit

La Policia Local informa que, amb motiu del pas de la Volta Ciclista a Catalunya Femenina per la nostra població, es produiran talls en la circulació viària. Des de les 11.15h fins a les 12.15h, aproximadament, hi haurà les següents vies afectades: avinguda del Congost, carrer del Mur, carrer de Torrent de Rosanes, carrer de Sant Josep, la carretera C-243-B i els seus carrers adjacents.

Coincidint amb les Eleccions al Parlament Europeu, que se celebren el 9 de juny, es recomana que la gent que tingui intenció d’anar a votar amb vehicle, sobretot a la mesa de l’Ajuntament, s’abstingui de fer-ho en aquesta franja horària.