Aquest any, La Màgia del Nadal es viu a Martorell i torna a fer brillar com mai els carrers del nostre poble, del 25 de novembre de 2022 al 8 de gener de 2023. L’Ajuntament de Martorell ha preparat un bon grapat de propostes culturals i tradicionals perquè tothom pugui gaudir de l’arribada del Nadal des de cada racó del poble. L’alcalde Xavier Fonollosa, el regidor de Cultura, Andreu González, i la regidora de Comerç, Rosa Cadenas, han presentat el programa d’activitats aquest dimarts a la plaça de la Vila.

L’alcalde Fonollosa ha recordat que aquestes “són unes festes entranyables on canviem el nostre esperit. Tot el programa és molt més ampli que altres anys, perquè hem recobrat la normalitat sense cap mena de restricció. Tot i que encara hem de ser prudents, les dades ens diuen que anem molt bé i que podem recuperar totes les activitats que fèiem en un any normal abans de la pandèmia. Hi ha tot un seguit d’actes per viure l’esperit nadalenc a Martorell amb la família i amics”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Les activitats programades “no serien possibles sense el gran treball de les entitats, associacions, treballadors municipals i voluntaris, a qui vull agrair el seu esforç i la bona feina que fan any rere any. Gràcies a tots i a totes les persones que hi ha al darrere organitzant aquestes festes, el nostre poble s’omple de pau, solidaritat i generositat. Uns valors que ens serveixen d’inspiració la resta de l’any i que ens ajuden a tenir un poble amb una molt bona convivència”, subratlla.

“És un programa que, com sempre, hem preparat amb molta il·lusió i que té molta oferta d’oci, lleure i cultura. El conjunt del programa es diu La Màgia del Nadal perquè hi ha molt de protagonisme d’actuacions de mags, que faran les delícies d’infants i adults, i que es faran a la Nau 2 de Ca n’Oliveres els dies 27, 28 i 29 de desembre, i els dies 2, 3 i 4 de gener”, comenta el regidor de Cultura, Andreu González.

A més, del 25 de novembre al 8 de gener, “tornarà a instal·lar-se l’emblemàtica pista de gel a la plaça Mare Caterina” i, com a novetat, es recuperarà “el Bosc Màgic de la Infància, que l’any passat no es va poder realitzar degut a les restriccions de l’epidèmia”, apunta. Un espai màgic al Centre Cultural que ofereix activitats de lleure educatiu i de qualitat als nens i nenes fins a 12 anys durant les vacances de Nadal, i que ajuda les famílies en la conciliació familiar i laboral.

Andreu González, regidor de Cultura

El Nadal també és una bona ocasió per donar suport al nostre teixit comercial. Rosa Cadenas, regidora de Comerç, indica que “el programa de La Màgia del Nadal també és important per al comerç local perquè la gent surt al carrer, participa a les activitats i aprofita per fer les compres nadalenques al poble. Martorell té un comerç molt extens i tot plegat anima a tenir unes festes amb caliu, a prop de casa i amb els nostres”.

Rosa Cadenas, regidora de Comerç

L’Ajuntament també “dona suport a la campanya comercial més important de l’any per al petit comerç decorant carrers i places amb les llums de Nadal, que aquest any s’encendran el 2 de desembre al pont del Diable i a la rambla de les Bòbiles”, diu Cadenas. L’acte inclourà una cantada de nadales, animació infantil, xocolatada, un espectacle de llums, música i colors a la pista de gel i una exhibició de patinatge.

Totes les propostes de La Màgia del Nadal es poden consultar a l’app Fes Martorell, al portal www.martorell.cat/nadal, així com reservar les vostres entrades, com sempre, a la web entrades.martorell.cat.