El Patronat de Cavalcada ven números de la panera als mercats ambulants

1991
Panera del Patronat de la Cavalcada de Reis

El Patronat de la Cavalcada de Reis de Martorell tornarà aquest dissabte, 26 de novembre, al mercat no sedentari de Buenos Aires per vendre números de la rifa de Reis, a benefici de l’acte del proper 5 de gener. Voluntaris de l’entitat muntaran parada en aquest espai per segon dissabte consecutiu, mentre que el dia 3 de desembre seran a La Vila i el dia 18, a la rambla de Les Bòbiles. Enguany preveuen disposar d’una carrossa nova i continuar renovant el parc de plataformes de les carrosses.

L’entitat continua venent butlletes que, al preu d’un euro, contenen 8 números que entren en joc per a la propera rifa de El Niño, en la que se sorteja una gran panera plena de productes de Nadal. Aquestes participacions es podran adquirir aquest dissabte a Buenos Aires, en una parada “ubicada entre els sectors destinats a fruites i verdures i el de les parades de roba”, comenta el president del Patronat, Xavier Vila.

La rifa és una de les principals fonts de finançament de l’entitat per tal de dur a terme una renovació constant de carrosses i disfresses que acompanyen Ses Magestats els Reis d’Orient en la desfilada del dia 5 de gener. Per això, lliuren talonaris tots els voluntaris, a més d’un centenar de botigues col·laboradores i “als infants que participen en la Cavalcada. El requisit per pujar a una carrossa és adquirir un talonari de números”.

Xavier Vila, president del Patronat de la Cavalcada de Reis

El Patronat de la Cavalcada s’ha marcat com a objectiu per als propers 8 anys “renovar tot el parc de plataformes de les carrosses, ja que són de camions dels anys 50, no agafen velocitats i precisen de més seguretat. Ara ja comprem uns remolcs amb uns eixos i uns frens més adequats que augmenten molt la seguretat” diu Vila.

Xavier Vila, president del Patronat de la Cavalcada de Reis

A més, hi haurà una nova carrossa que podran gaudir els espectadors el proper dia 5 de gener. Pel que fa a la pròpia Cavalcada, Vila destaca que “enguany intentarem tornar a fer la tradicional visita a l’Hospital del Sagrat Cor, a l’Hospital Sant Joan de Déu i a la Residència de la Gent Gran de Sant Joan de Déu, si les condicions sanitàries ho fan possible”.

Xavier Vila, president del Patronat de la Cavalcada de Reis

On no es preveuen novetats és en el recorregut de la Cavalcada: “Preveiem que sigui el mateix de l’any passat”. Pder tant, l’inici seria al Pont del Diable i continuaria pel Passeig del Quarter; Pere Puig; Anselm Clavé; plaça de la Vila; Francesc Santacana; Portal d’Anoia; Pau Claris; Fèlix Duran i Canyameres; Sant Antoni Maria i Claret; Doctor Francesc Massana; Puig del Ravell i rambla de Les Bòbiles.