Marc Ribas, el cuiner ‘hipster’ de TV3, serà el pregoner de la Festa del Most aquest dissabte

2660

El conegut cuiner i presentador dels programes Cuines i Joc de Cartes de TV3, Marc Ribas, serà el pregoner de la Festa del Most, en el marc de la Festa del Roser, que s’oficiarà aquest dissabte, a les 19.30h, des del balcó de l’Ajuntament i que es podrà seguir en directe a Ràdio Martorell 91.2 FM.

Ribas ha estat el protagonista dels nous capítols de Joc de Cartes estiu de TV3; un dels grans èxits de la corporació catalana els darrers anys, que de manera dinàmica i atrevida, combina el món de la restauració amb un concurs plenament competitiu, de vegades amb reminiscències de reallity, i tanmateix, culte i especialment llaminer. Amb la seva barba característica i un pentinat inspirat en Elvis Presley, el cuiner de TV3 continua demostrant el seu talent gastronòmic i televisiu.

El pregoner va néixer a Girona l’any 1976 i va ser estudiant de Belles Arts. Els caps de setmana va començar a treballar a l’hostaleria es va convertir en la seva passió. Des de llavors, en Marc ha viscut i treballat a Girona, a Sabadell i a Terrassa, on resideix actualment, però també al Brasil, on va treballar cinc anys.

La seva carrera televisiva es va iniciar l’any 2016, quan va començar a sortir al programa de TV3 Cuines, però va ser l’any següent que l’estrena del programa Joc de Cartes el catapultaria a la fama. Un fet que encara fa més sorprenent l’altra afició d’en Marc: l’any 2004 va quedar cinquè en el campionat d’Europa de culturisme, del qual accepta que és un gran apassionat i confessa que dedica, mínim, una hora al dia a anar al gimnàs.

El cuiner donarà la benvinguda a la Festa del Most que ja arrencarà, a les 17.30h, amb la recollida del raïm a la plaça del Vi; seguida de la cercavila on participen els Amics de Sant Antoni, els Bastoners, la Banda, el Drac d’Els Convents, els Capgrossos i els Gegants, que aquest any tenen com a convidats d’honor els Gegants de Mendillori (Pamplona).