Martorell acollirà la final de la Copa Catalunya Femenina Kopparberg de rugby

2534
Final copa Kopparberg
Imatge: Jaume Andreu Photography

El proper diumenge 26 de març, el Complex Esportiu Torrent de Llops acollirà la final de la Copa Catalunya Femenina Kopparberg de rugby. Els conjunts finalistes són el Barcelona Enginyers Rugby i el Gòtics Rugby Club de Barcelona, els dos millors classficiats del playoff pel títol, que va disputar-se entre aquests dos equips, el BUC i el Sant Cugat. El BCN Enginyers va imposar-se al BUC per 67 a 5, mentre que el Gòtics va guanyar el Sant Cugat (22-5) i s’han convertit en els dos conjunts finalistes d’aquesta competició.

Amb el partit entre els dos conjunts barcelonins, la Copa Catalunya Femenina Kopparberg posa punt i final en aquest curs. L’absolut femení del Rugby Club Martorell, de la seva banda, milita al Campionat de Catalunya de Segona Catalana, un esglaó per sota de la final que tindrà lloc a Martorell.

La final d’aquesta competició tindrà lloc al Complex Esportiu Torrent de Llops (12.00h) i és previst que tingui una durada de 80 minuts. En cas d’empat, la final es decidirà en la pròrroga. Després de la final se celebrarà l’entrega de premis.

www.rugby.cat