La cadena de supermercats Lidl construirà a Martorell el seu nou centre logístic

8365
Lidl
Lidl

L’empresa alemanya Lidl construirà a Martorell el seu nou centre logístic, que es convertirà en el més gran de la cadena de supermercats a Europa. L’empresa ha adquirit un terreny de 120.000 metres quadrats, a la zona de Xàmenes-Pou del Merli, dels quals en podrà destinar 65.000 a construcció.

El centre de Martorell complementarà el que la companyia ja té a Montcada i Reixac (Vallès Occidental). La voluntat inicial de l’empresa era ampliar el centre logístic de la localitat vallesana, però els impediments legals per construir a la zona de Can Duran, qualificada com a zona verda, ha obligat a buscar una ubicació alternativa. La Generalitat està tramitant el Pla Director Urbanístic d’Activitat Econòmica del terreny martorellenc amb l’objectiu que les obres comencin l’any vinent.

Més d’un miler de nous llocs de treball

L’alcalde Xavier Fonollosa ha dit que es tracta d’una “notícia excel·lent” perquè, segons dades de la pròpia empresa, el centre generarà entre 1.000 i 1.500 llocs de treball. “Hem demanat a Lidl que, en cas que finalment s’instal·lin a Martorell, facin ús de la nostra Borsa de Treball per cobrir els nous llocs de feina, sempre que hi hagi el perfil sol·licitat”, ha indicat.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

“La generació d’activitat econòmica sempre comporta generació d’ocupació i a nosaltres ens fa molta falta; estem encantats que una empresa important i seriosa com Lidl pugui venir a Martorell”, ha afirmat Fonollosa. També ha remarcat que “la raó per la qual Lidl vol venir a Martorell és obvia, som un dels municipis més ben comunicats de tot Catalunya, amb accés a l’A-2 i l’AP-7, que són pràcticament els dos nuclis més importants de comunicació del país”.