Martorell acollirà les finals de la Copa Catalunya de Futbol Sala i dels Campionats de Catalunya de futbol

4384
8a Festa Futbol Català
8a Festa Futbol Català

El Complex Esportiu Torrent de Llops i el Pavelló Esportiu Municipal acolliran, aquest cap de setmana, la 8a Festa del Futbol Català, amb les finals de la Copa Catalunya de Futbol Sala i dels Campionats de Catalunya de futbol. Aquest matí, la Federació Catalana de Futbol n’ha fet la presentació oficial a la sala de plens de l’Ajuntament. És la quarta vegada que Martorell és amfitriona de l’esdeveniment -el primer cop ho va ser el 2012- i la tercera consecutiva, des de 2015.

A l’acte, hi han estat presents el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Adolf Bargués, el vicepresident de la Federació Catalana de Futbol Josep Llaó, la regidora d’Esports, Belén Leiva, el representant de la Secretaria General de l’Esport a Barcelona, Santi Siquier, el director de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle, i el president del Club de Futbol Martorell, Josep Ramon Vigueras. Per a Llaó, el fet de portar el nom de Catalunya en aquestes finals els exigeix millorar any rere any en la organització d’aquest campionat.

Josep Llaó, vicepresident Federació Catalana Futbol

El primer tinent d’alcalde, Adolf Bargués, ha donat la benvinguda a tots els assistents i ha posat Martorell a disposició de la Federació Catalana de Futbol . La regidora d’Esports, Belén Leiva, ha agraït la confiança atorgada per la FCF en convertir Martorell en l’epicentre del futbol base català durant tres dies.

Belén Leiva, regidora d'Esports

Per al representant de la Secretaria General de l’Esport a Barcelona, Santi Siquier, la comarca del Baix Llobregat i Martorell seran “capital i referent del futbol català”. Siquier ha posat en relleu els programes de la federació de fomentar el respecte i altres valors extraesportius, com el programa +KESPORT, al qual els conjunts martorellencs hi estan adherits.

Santi Siquier, representant Secretaria General Esport

A banda del futbol, a Martorell també es disputaran les finals de la Copa Catalunya de Futbol Sala. La competició començarà dissabte a la tarda, però divendres se celebrarà un Clínic d’Àrbitres de Futbol Sala, amb quatre ponències. Pel que fa a la formació per a entrenadors, dissabte i diumenge tindrà lloc el Clínic d’Entrenadors, amb sessions teòriques i pràctiques a càrrec d’entrenadors de Primera Divisió i seleccionadors espanyols. El director de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle, ha destacat la formació contínua i en tots els àmbits que es busca des de la FCF.

José Miguel Calle, director Lliga Catalana Futbol Sala

En una clara aposta pel foment del millor futbol base català, la cadena Esport3 serà present en la retransmissió d’algunes de les finals. És el cas de les finals aleví-benjamí-prebenjamí i infantil-aleví femenines de dissabte (11.45h i 17.30h), la benjamí i l’aleví masculines de diumenge (11.30h i 12.45h) i la final juvenil de futbol sala entre el Catgas Energia Santa Coloma i el FC Barcelona Lassa de diumenge (21.00h).

Consulta els horaris dels partits