Diumenge obre la temporada de bany a la Piscina d’Estiu amb activitats esportives a l’aire lliure

12432
Piscina d'estiu
Piscina d'estiu

La Piscina Municipal d’Estiu del Centre Integral Esport i Salut (CIES) obrirà l’11 de juny la temporada de bany, que s’allargarà fins el 10 de setembre. Coincidint amb l’obertura, la Regidoria d’Esports ha organitzat activitats esportives a l’aire lliure, incloses dins la programació ‘Benvingut estiu, benvingut esport’.

El preu d’abonament de la temporada d’estiu 2017 és de 35€ (de 5 a 14 anys); 50€ (de 14 a 25 anys); 75€ (de 26 a 64 anys); 25€ (gent gran) i 100€ (familiar), que inclou pare i/o mare i fills menors de 18 anys que convisquin al domicili del titular. Els preus són els mateixos que l’any anterior.

Els membres adults podran ser substituïts per una altra persona adulta de forma fixa, en aquest cas, la persona incorporada únicament podrà accedir acompanyada, com a mínim, d’un dels membres menors de l’abonament familiar. L’entrada d’un sol dia té un cost de 7€ (majors de 5 anys, de dilluns a divendres) i de 10€ (majors de 5 anys, dissabtes i diumenges). L’entrada per a menors de 5 anys és gratuïta.

L’horari de la Piscina Municipal d’Estiu és de dilluns a diumenge, de 10.00 a 20.00h. L’entrada a l’equipament serà fins a les 19.40 hores mentre que l’ús dels vestidors fins a les 20.15h. Consulteu aquí les normes d’ús de la Piscina d’Estiu.

Activitats per dinamitzar el primer dia de bany

Dins el programa ‘Benvingut estiu, benvingut esport‘, impulsat per la Regidoria d’Esports, de 9.00 a 11.00h, es realitzaran tres sessions d’una hora de ciclo indoor a l’aire lliure. Cada participant només podrà inscriure’s a una de les tres sessions. També es faran activitats d’aiguagim d’intensitat mitja i hi haurà inflables per a nens i nenes a partir de 3 anys.

Per participar en aquestes activitats gratuïtes cal inscriure’s prèviament a les Oficines d’Atenció a l’Usuari fins el 9 de juny, ja que l’aforament és limitat. No es permetrà l’entrada a la instal·lació ni el bany als menors de 14 anys si no van acompanyats d’un adult. Els majors de 9 anys hi poden accedir amb la corresponent autorització escrita del pare/mare o tutor.