Les IEM acolliran dissabte l’11a Lliga de futbol sala de clubs socials

1415
Futbol sala inclusiu
Futbol sala inclusiu

Aquest dissabte, les Instal·lacions Esportives Municipals acolliran la cloenda de l’11a edició de la Lliga de futbol sala de clubs socials. Hi prendran part 16 equips, entre els quals el Club Social Punt de Trobada de Martorell. Apadrinarà l’esdeveniment el porter martorellenc del filial del FC Barcelona Lassa, Yeray Guardia. La final forma part de la 8a Festa del Futbol Català, fruit del conveni de col·laboració entre la Federació Catalana de Futbol i la Lliga Esport i Salut.

Els partits començaran, a les 10.00h, i tindran una durara de 10 minuts. Els conjunts participants seran: Pol Positiu, el Club Social Garraf, El Turó, el Sant Miquel, el Marina (Aixec 1), el Club Social JOIA, el Tanit Gramenet, La Xamba, el Club Social Polivalente, l’Aixec 2, Los Rayos, el Chicago LH, el CS Marianao i el Portalet. El Club Social Aidar, d’Igualada, serà l’equip convidat.

Els equips estan formats per persones que pateixen algun trastorn mental i esportistes que han volgut col·laborar-hi. La jornada clourà amb un aperitiu i el lliurament de trofeus (13.25h).