El Pavelló Can Cases acull la Nit dels Campions de la Federació Catalana Futbol

1123
Nit dels Campions 2022
Nit dels Campions 2022

La Federació Catalana de Futbol (FCF) va celebrar ahir al Pavelló Esportiu Can Cases la Nit dels Campions del Baix Llobregat, un acte en què es reconeixen els 90 equips campions de lliga de la temporada 2021-2022. La celebració va aplegar els conjunts més destacats de la comarca i també va servir per reconèixer els equips que han rebut menys amonestacions durant el curs a través dels premis JOC NET. El regidor d’Esports, Gerard Mimó i la regidora de Cooperació, Belén Leiva, van prendre-hi part.

La Nit dels Campions va retre homenatge als 90 equips campions de lliga de futbol i futbol sala en totes les categories i va reunir unes 1.500 persones que van omplir la pista i la graderia del Pavelló Can Cases.

Els premis JOC NET reconeixen el fair play

A banda de posar en valor la consecució dels campionats de lliga dels clubs del Baix Llobregat, la FCF també reconeix els equips que han estat menys amonestats durant la temporada. D’aquesta manera, dotze equips en van ser els afortunats amb els premis JOC NET: en clau masculina, el primer equip de l’Atlètic Sant Just (Primera Catalana), el CF Corbera, el filial de l’Atlètic Sant Just i la UE Papiol (Tercera Catalana) i els filials de l’AE Abrera, del CF Pallejà, el CF Can Vidalet i el FC Santboià (Quarta Catalana) van ser premiats amb una dotació econòmica. Pel que fa als equips femenins, els afortunats van ser la UE Cornellà (Preferent), l’AE Sant Vicenç (Primera) i el CF Corbera i la Fundació AE Prat (Segona).

En l’acte es van entregar, també, els premis especials, que en aquesta ocasió en van ser dos. Per una banda, el que va rebre el responsable del CTA de la FCF al Baix Llobregat, Hèctor Robas, per la seva col·laboració en el repte “Cap infant sense joguina”. De l’altra, Manel Vázquez, que va ser concursant del programa MasterChef júnior, per haver col·laborat en la recollida de joguines en el mateix repte a través del seu club, el CF Sant Joan Despí-San Pancracio.

Podeu consultar aquí els campions de la Nit dels Campions Baix Llobregat 2022.