Martorell, en alerta pel pla INUNCAT des d’aquesta nit

1096

El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís per un episodi de precipitacions fortes i especialment intenses en la zona del prelitoral i litoral central, Camp de Tarragona i Catalunya Central a partir de l’última hora d’avui diumenge. Martorell, ubicat en aquesta regió, queda afectat pel Pla especial d’emergències per inundacions a Catalunya INUNCAT que ha activat Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya.

La comarca del Baix Llobregat és una de les que compta amb un risc més alt fins 18.00h i es quedarà en un risc mitjà durant tot el dilluns. L’alerta del pla INUNCAT s’allargarà fins dimarts i és previst que les precipitacions siguin intenses, s’acumulin fins a 20 litres per metre quadrat en 30 minuts o fins a 100 en 24 hores. A més, aniran acompanyades de tempesta.

Protecció Civil recomana molta precaució en les activitats que tinguin lloc a l’aire lliure i demana que s’eviti aparcar vehicles prop de les rieres, zones inundables o aquells llocs on s’esperin pluges amb acumulacions intenses.