Martorell plora la mort de Pere Miró, actiu de la vida cultural i solidària del poble

2605

Pere Miró i Fisa (Martorell, 1948) ha mort aquest dijous a la nit a l’edat de 72 anys. Un martorellenc molt implicat en la vida associativa del poble, participant en múltiples entitats, principalment relacionades amb el món de la cultura i la solidaritat. La vetlla es farà a partir d’aquesta tarda al Tanatori de Pomfusa.

Miró va ser coordinador dels Esplais de Gent Gran de Martorell, coordinador de Càritas Martorell, president d’El Foment Parroquial de Cultura, membre de Caramelles Martorell, de La Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil, de la companyia de teatre del barri Font de la Mina i del Patronat de la Cavalcada de Reis. També col·laborava assíduament com a tertulià al programa Martorell a debat de l’emissora municipal.

Per tot plegat, el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Martorell, Andreu González, ha expressat que “avui serà una diada de Sant Jordi agredolça, marcada per aquesta notícia luctuosa i trista. Ens ha deixat una persona implicada en infinitat d’entitats martorellenques”. “Cal posar en relleu el seu vessant solidari gràcies a la tasca a Càritas Martorell on hi ha passat molt de temps ajudant la gent necessitada. El trobarem a faltar molt i molt”.

Andreu González, regidor de Cultura

La cerimònia d’enterrament es farà aquest dissabte, a les 11.00h, a la parròquia de Santa Maria.

2a Trobada de la Gent Gran. Reconeixement a Pere Miró
2a Trobada de la Gent Gran. Reconeixement a Pere Miró