Martorell recupera el Festival PAS al pont del Diable i l’amplia amb el PAS Doble a la Piscina d’Estiu

947

L’Ajuntament de Martorell ha presentat aquest divendres la programació del Festival PAS (Pont a les Arts Sonores) i del PAS Doble. Un total de 13 concerts durant cinc caps de setmana amb propostes pop, flamenc, jazz, salsa, música negra americana, música electrònica o cançó d’autor, que miraran de complaure tots els públics. Del 9 al 24 de juliol, el Festival PAS durà al pont del Diable Mèlodie Gimard, Queralt Lahoz, Pátax, Ferran Palau, Meritxell Neddermann, l’Escola Municipal de Música, Marc Parrot, Eva Armisén i La Belluga. El PAS Doble es farà, del 30 de juliol al 7 d’agost, a la Piscina d’Estiu amb Mishima, Elena Gadel, Marta Robles, Joan Miquel Oliver i Clara Peya.

L’alcalde Xavier Fonollosa ha subratllat la importància de recuperar “el nostre festival d’estiu, un dels de referència al Baix Llobregat Nord, que cada cop s’ha anat fent més gran”. “A mida que les restriccions del Procicat ens ho permeten, anem incrementant substancialment les activitats culturals, lúdiques i festives”. “El PAS ofereix actuacions musicals de qualitat, molt diverses, en un marc incomparable com és el pont del Diable, l’empremta del festival. A més són gratuïtes i incorporen una oferta gastronòmica al voltant del propi espectacle”.

La novetat és que “quan acabi el PAS començarem amb el PAS Doble, que es traslladarà a la Piscina d’Estiu. També amb actuacions musicals gratuïtes. Per tant, des del 9 de juliol i fins després de la Festa Major, a Martorell tindrem oferta cultural de franc cada cap de setmana”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Pel que fa la tria d’artistes, el regidor de Cultura, Andreu González, ha explicat que “ve marcada per la diversitat i l’eclecticisme de les propostes. Busquem que siguin cantants i grups de diferents estils”. “No podíem perdre l’oportunitat de portar grups amb certa trajectòria que tenien ganes de venir a tocar a Martorell i que ara hem tingut a l’abast. És un cartell molt ambiciós, amb propostes no només emergents, com altres anys, sinó també molt conegudes”. “Convido tothom a mirar el programa i gaudir de la proposta que més li agradi”.

Andreu González, regidor de Cultura

Els festivals comptaran amb totes les mesures de seguretat que el Procicat demani en cada moment. L’aforament estarà controlat i reduït a 500 entrades per a cada actuació, que s’hauran de reservar prèviament al web entrades.martorell.cat. Les entrades per al Festival PAS ja són disponibles, mentre que les del PAS Doble es podran reservar a partir del 5 de juliol. Tota la programació es pot consultar al web pas.martorell.cat.