Martorellencs i forans avancen les seves compres de Nadal a la Fira de Nou Martorell

1286
Fira Nadal Nou Martorell

La rambla de Les Bòbiles s’ha omplert aquest diumenge de parades de roba, material esportiu, sabates, joguines, objectes de regal, flors i plantes, videojocs, viatges, complements i food tracks. La 9a Fira de Nadal, organitzada per l’associació de Nou Martorell, ha tornat a demostrar que és un gran aparador per al comerç de proximitat i una bona oportunitat d’avançar les compres nadalenques.

La Fira de Nadal ha comptat amb més d’una cinquantena de carpes d’establiments associats amb tota mena d’articles. Martorellencs i forans han pogut comprar a l’aire lliure i sense presses, portar els infants a patinar a la pista de gel de la plaça Mare Caterina i gaudir d’un dia d’esbarjo amb activitats per a tota la família.

Els estands comercials s’han complementat amb activitats paral·leles com: inflables infantils, repartiment de brou nadalenc, tió gegant per als més menuts a la pista de gel i xocolata calenta amb xurros.

Desiré García de la botiga Més K Flors ha dit que “és la Fira de Nadal i per això oferim producte típic d’aquestes dates, com la ponsètia. Fa set anys que venim a aquesta fira, any rere any. Ens dona l’oportunitat de tenir un ingrés extra i que la gent ens conegui”.

Desiré García, floristeria Més K Flors

Emy López de la pastisseria Dulce Emy ha comentat que “sempre venim a la Fira de Nadal perquè ens agrada i en gaudim molt. La gent ja ens coneix, però aquí proven una mica de tot i després venen a la botiga. Sempre que fem una fira al carrer, notem un increment en les vendes les dues setmanes següents”.

Emy López, pastisseria Dulce Emy

Nou Martorell està distribuint aquest desembre per tots els domicilis un catàleg amb idees per regalar al Nadal de productes i serveis dels més de 70 comerços adherits a l’associació. El catàleg inclou un plànol de situació de tots els associats així com les promocions comercials d’aquestes festes i l’app de comerç online.