Medi Ambient activa sis àrees de recollida d’avets nadalencs a diferents carrers i places

783

L’Ajuntament de Martorell instal·la, del 10 al 20 de gener, un sistema de recollida gratuït d’avets nadalencs a carrers i places de la població. Qualsevol ciutadà o comerç pot dipositar els arbres en qualsevol dels sis punts disponibles, repartits pels barris. Els arbres s’hauran de deixar a la zona delimitada amb tanques per evitar molèsties. Els arbres recollits es trituraran i s’utilitzaran per fer compost.

Les àrees de recollida d’avets “serveixen per evitar abandonaments incívics als contenidors habituals, fet que genera una saturació innecessària”, segons apunta el regidor de de Planificació Urbanística, Medi Ambient i Habitatge, Adolf Bargués.

Es recullen majoritàriament avets, però també branques d’arbres que han servit de decoració nadalenca a les llars. Es recomana lliurar el arbres nets d’elements ornamentals. En acabar el termini, “els arbres que estiguin en bon estat es replantaran, mentre que es farà compost dels que no puguin sobreviure”, destaca el regidor.

Els punts de recollida són petits tancats on es poden dipositar els avets, i es troben a la plaça de Pere Teixiné (Torrent de Llops), la plaça de les Cultures (Camí Fondo), la plaça Onze de Setembre (El Pla), la rambla de Les Bòbiles (davant del Mercat Municipal), a l’Aparcament del Vapor (La Vila) i al passeig Catalunya, a l’alçada dels jutjats.