Mercadona farà una sessió al Molí Empresa per explicar la seva borsa de treball

1333

La empresa Mercadona realitzarà una sessió monogràfica al Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa de Martorell per explicar el funcionament de la seva borsa de treball i el procés de selecció que porta a terme per incorporar personal al Bloc Logístic d’Abrera. Serà divendres, 21 d’abril, a les 10.00h.

Des del Centre de Promoció Econòmica de Martorell s’organitzen monogràfics empresarials amb l’objectiu de posar en contacte les persones que busquen feina amb les empreses que busquen talent. Amb aquesta intenció, l’empresa Mercadona farà una sessió informativa per explicar el funcionament de la seva borsa de treball i el procés de selecció que duu a terme per incorporar personal al l’equip professional.

En aquesta sessió, els assistents tindran l’oportunitat de conèixer l’empresa amb el gerent de Recursos Humans, Carles Domínguez, que s’encarregarà d’explicar quins són els perfils professionals que necessiten per cobrir les vacants del Bloc Logístic d’Abrera, així com els requisits formatius, experiència laboral i competències professionals que demanen a les persones candidates.

Per participar en aquest taller gratuït cal omplir el formulari en línia que trobareu al web de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell moliempresa.cat. Podeu demanar més informació al correu electrònic moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01.