Més de 260 judoques participen en el 10è Memorial David Ruiz Guijarro

1056
10è Memorial David Ruiz Guijarro

El Pavelló Municipal de Can Cases ha acollit aquest dissabte el 10è Memorial David Ruiz Guijarro. Una activitat que recorda la figura d’aquest martorellenc que va morir a causa d’una greu malaltia. A la cita han participat uns 260 judoques, de diferents clubs catalans, inclosos els 50 judoques del Club de Judo Martorell, que durant tot el matí han fet diferents combats i exhibicions.

A la competició hi ha participat, a part del club local, el Club Judo Montserrat, el Club Judo Okaeri (Viladecans), Club Judo Els monjos, el Club Judo Danés (Castelldefels), el Club Judo Molins de Rei, el Club d’arts marcials el Papiol, el Club Judo Sentmenat, el Club Judo Begues, el Club Judo Tomodachi (Barcelona), el Club Judo Kodojo (Calafell), el Club Judo Sant Feliu i l’Escola Joan Roca.

José Ruiz, pare del David, ha reconegut que “és un dia de sensacions agredolces per ells, però val la pena estar aquí i hem passat un matí meravellós”.

José Ruiz, pare David Ruiz Guijarro

La mare del David, Isabel Guijarro, s’ha mostrat molt orgullosa per com es recorda la figura del seu fill. “Estem molt agraïts amb el Club de Judo, amb l’Ajuntament i amb tota la gent que recolza i participa en aquest acte”, ha afegit.

Isabel Guijarro, mare David Ruiz Guijarro

La presidenta del Club de Judo Martorell, Josune Ramírez, ha explicat que “per l’entitat és un honor poder organitzar aquest acte i comptar amb la presència de la seva família. Li rendim homenatge de la millor manera que sabem, que és fent judo i rebent judoques de diferents clubs que ens permeten passar un matí molt agradable”.

Josune Ramírez, presidenta Club Judo Martorell

En acabar l’acte, el Club de Judo Martorell ha fet entrega de medalles i de diplomes acreditatius a tots els participants. A més, l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i els regidors Gerard Mimó i Mario Céspedes han lliurat un ram de flors a la família de David Ruiz Guijarro.