Mes de juliol replet d’activitats familiars al barri Font de la Mina

285
Tallers barri Font de la Mina

El barri Font de la Mina enceta l’estiu amb un mes de juliol replet d’activitats familiars i gratuïtes que es realitzaran els tres primers dimarts i dijous del mes, a les 18.00h, al Memorial Vicenç Ros. Els dimarts, hi haurà tallers de teatre, a càrrec de l’actriu Marta Fusalba, i l’EnigMina, un concurs d’enigmes que s’hauran de resoldre al barri. Els dijous, tallers de manualitats oberts a tothom.

Els dimarts 2, 9 i 16 de juliol l’associació de Veïns del barri Font de la Mina oferirà tallers de teatre pels nens i nenes de Martorell i rodalies, d’entre 6 i 12 anys. L’activitat, sota el títol ‘Exploradors i exploradores de l’escenari: aventures teatrals’, serà a càrrec de l’actriu Marta Fusalba, i requerirà inscripció prèvia al correu barrifontdelamina@gmail.com. Aquests tallers ja van realitzar-se l’any passat, i les valoracions van ser “molt interessants”, tal com ha afirmat Montserrat Font, membre de l’associació de veïns.

D’altra banda, els dijous 4, 11 i 18, es realitzaran, també al Memorial Vicenç Ros, a les 18.00h tallers de manualitats en família, l’últim dels quals comptarà amb la participació d’Anna, Propietària de l’establiment ‘El Petit de la Vila’, que proposarà el taller ‘Pintem al carrer’.

Montserrat Font, membre de l'associació de veïns del barri Font de la Mina

Activitats d'estiu al barri Font de la Mina

A banda dels tallers, al llarg del mes de juliol es durà a terme l’activitat ‘EnigMina‘, en què cada dimarts, durant les tres primeres setmanes del mes, al Memorial Vicenç Ros, a les 18.00h, es penjaran tres fotografies del barri i els veïns i veïnes les hauran de localitzar.

Així, tothom qui participi i trobi la direcció, l’haurà d’escriure en un paper i deixar a la bústia del Memorial. Al full, s’ha de fer constància del nom, cognom i telèfon del participant, i la ubicació exacta dels enigmes: especificant-hi el carrer i el número on es troba. Tots els participants tindran una setmana màxim per trobar les solucions.

Montserrat Font ha avançat que “es tractarà sobretot de petites imatges, números, trossos d’esgrafiats o de rajoles, lletres, panys, etc. Cada setmana, se’n plantegen tres, de dimarts a dimarts, i en total hi haurà nou enigmes a descobrir. Entre totes les persones que els encerten tots, farem un petit sorteig, que es resoldrà el divendres de la festa del barri, abans del teatre. El premi és un val per sopar o dinar a El Racó del Pla, per quatre persones”.

Montserrat Font, membre de l'associació de veïns

Per tal de facilitar l’organització dels tallers, és necessària la inscripció prèvia al correu barrifontdelamina@gmail.com.

'Enigmina' 2024