Més de seixanta activitats faran del Nadal martorellenc pura màgia

1472

De 26 de novembre al 9 de gener, Martorell retroba La Màgia del Nadal amb propostes lúdiques i culturals per a totes les edats, amb especial protagonisme per als més menuts de la casa. El tret de sortida serà aquest divendres amb l’encesa de llums de Nadal al pont del Diable, a les 17.00h, i a la rambla de Les Bòbiles, a les 19.00h, i la inauguració de la pista de gel a la plaça Mare Caterina.

L’alcalde Xavier Fonollosa, acompanyat del regidor de Cultura, Andreu González, i la regidora d’Infància, Belén Leiva, ha presentat aquesta tarda el programa de La Màgia del Nadal, que comprèn més d’una seixantena d’activitats pensades per recobrar la il·lusió en aquestes dates festives.

“El més remarcable aquest any és que recuperem el 100% de les activitats que teníem abans de la pandèmia. Tot i que estem en un repunt, no té res a veure amb les dades de l’any anterior i ens permet desenvolupar un programa molt ampli. El focus de totes les activitats seran els nens i nenes de Martorell”, ha dit l’alcalde.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

El regidor Andreu González ha remarcat que “aquest any la Cavalcada tornarà a tenir el format habitual. Amb els Reis i la gent al carrer, amb un recorregut semblant al que hem tingut altres vegades. Abans, haurà de venir el Patge Viu Viu, el 19 de desembre, amb la tradicional recollida de cartes a La Vila i la rambla de Les Bòbiles”.

Andreu González, regidor de Cultura

“La pista de gel es tornarà a instal·lar a la plaça Mare Caterina i hi haurà la possibilitat de fer patinatge. La nit del 24 de desembre, la cantant Gisela vindrà a cantar-nos sobre gel, una activitat que serà ben maca”. “El 12 de desembre, hi haurà un tribut a El Rey León a El Progrés”. A més, no hi faltaran els espectacles de màgia que tindran lloc a Ca n’Oliveres, ha avançat.

La regidora d’Infància, Belén Leiva, ha expressat que “el Nadal el gaudim tots, però especialment els infants. Per això aquest any tindrem com a novetat El Bosc Màgic, un espai perquè la canalla pugui gaudir en família d’activitats nadalenques amb un caire pedagògic”.

Belén Leiva, regidora d'Infància

Totes les activitats s’adaptaran a la situació sanitària i les normatives vigents en cada moment. La informació actualitzada es publicarà al web martorell.cat/nadal, i la reserva de localitats s’haurà de fer al portal entrades.martorell.cat.