Més d’un centenar de persones participa a la 4a Cursa Solidària de Resistència Cargill al Parc de Can Cases

3459
4a Cursa Solidària de Resistència Cargill
4a Cursa Solidària de Resistència Cargill

El Parc Forestal de Can Cases ha acollit la 4ª edició de la Cursa Solidària de 6 hores de Resistència, promoguda per l’empresa Cargil amb la col·laboració de Creu Roja Baix Llobregat Nord. Un total de 124 esportistes han participat a la cursa, on també s’han recaptat aliments per als més necessitats.

A les 8 del matí ha arrancat la cursa per a tots aquells que han volgut estar presents al moment del tret de sortida. Aquesta cursa compta amb una gran particularitat, i és que permet a l’esportista escollir la distancia que vol recórrer, fet que ha provocat un moviment constant a la línia de meta. A més, els participants han pogut escollir també si completar la cursa corrent, caminant o combinant totes dues modalitats.

Després de sis hores recorrent un circuit tancat de 2’5 kilòmetres, s’ha posat punt i final a la cursa al voltant de les dues del migdia. L’alcalde Xavier Fonollosa, acompanyat pels regidors de Promoció Econòmica i Règim Interior Lluís Amat i Comunicació, Cooperació i Participació Míriam Riera, ha entregat  els trofeus als cinc guanyadors de cada categoria.

Pere Martínez, president de la Creu Roja Martorell, ha valorat positivament “aquest dia festiu on es barreja l’esport amb la solidaritat i on s’han recollit una gran quantitat d’aliments”. A més, també ha volgut destacar el treball de la trentena de voluntaris de l’entitat que han estat al servei dels participants al llarg de tot el matí.

Pere Martínez, president Creu Roja Martorell

Rècord de la cursa

En categoria masculina, el vencedor ha estat Ivan Montllor, del Club Natació Sabadell que ha fet un temps de 76.8km, batent l’anterior rècord de la cursa. El segon classificat ha estat Krlos Martínez (Corredors.cat) amb un temps de 69.28km i el tercer lloc del podi l’ha ocupat Abel Gómez (Funciona Premià) marcant un registre de 67km.

En categoria femenina, la guanyadora ha estat Conxa Coca, del Trail Masquefa, completant la cursa amb una suma de 53.5 km, seguida d’Aranzazu Garcia, 53.4km, i Maria Àngels Peña, que ha finalitzat les sis hores amb 51.3 km recorreguts.