Un total de 1.085 persones, segons la Regidoria de Cultura, van gaudir dels espectacles de la 16a edició de La Màgia del Nadal, que van tenir lloc a la Nau 2 de Ca n’Oliveres, entre el 27 de desembre i el 4 de gener. Sis actuacions de màgia, il·lusionisme i circ per a tota la família amb el Mag Edgard, Txema Muñoz, Mag Dídak, la companyia de circ Nueveuno, la companyia Mag Karlus i Sergi Buka.

Aquestes exhibicions són ja tradicionals a Martorell durant el Nadal perquè “és una època plena de màgia, especialment per a la canalla i també per a la gent gran. Anima a compartir amb els més estimats i aquests espectacles són una bona oportunitat de fer plans culturals en família a preu reduït”, comenta el regidor de Cultura, Andreu González.

“Apostem per la màgia perquè sempre té molt bona acceptació. De fet, hi ha hagut un repunt d’assistència als espectacles de La Màgia del Nadal, amb alguna actuació amb més de 240 persones. Per això podem dir que estem satisfets en general”, indica.

Andreu González, regidor de Cultura

El 27 de desembre hi va actuar el Mag Edgard, qui ens va duu l’espectacle Somriures, un xou lleuger, alegre i dinàmic. El 28 de desembre va ser el torn de Lumiere amb el Mag Txema Muñoz. Amb una bombeta, una jaqueta i la seva motxilla, el mag ens va fer viatjar a un lloc màgic, entranyable i còmic, tot submergint el públic en un espectacle màgicament familiar.

El jove il·lusionista Dídak va oferir-nos Style, un mag a la moda, el dia 29 de desembre, amb trucs i artificis que no van deixar indiferent ningú i van omplir la platea de la Nau 2. El 2 de gener va arribar Sinergia 3.0 de la companyia Nueveuno, un espectacle fonamentat en la reinterpretació de Leonardo DaVinci, amb l’objectiu de generar la reflexió sobre dos eixos principals: el visual i l’emocional.

El 3 de gener va ser el torn del Mag Karlus amb Toilet, un teatre de gest i objectes, de la mà d’una companyia guardonada amb el Premi Internacional Almussafes i el Premi Festival Còmic de Figueres, l’any 2011. I el 4 de gener va tancar el cicle Sergi Buka amb Magikíssim, un clàssic de la màgia i del joc de mans. Aquest espectacle va fer viatjar el públic cap a l’Orient amb les mil·lenàries ombres xineses que van endinsar petits i grans en el món de il·lusió.