Més lleure i desconnexió aquest trimestre a l’Espai Jove Punt Nord

577
Espai Jove

L’Espai Jove Punt Nord ha reactivat aquest octubre les seves activitats trimestrals, que s’estendran fins a finals de desembre. En aquests dos mesos, l’equipament acollirà tallers i activitats de tot tipus amb l’objectiu que el jovent de Martorell gaudeixi, i pugui tenir el seu propi lloc d’oci i desconnexió.

La coordinadora de l’Espai Jove Punt Nord, Gemma Jiménez, anuncia que “el primer que es reprendran seran les esperades partides de rol, que es podran jugar tots els divendres, 18.00 a 21.00h, i amb un màxim de 10 participants”. A més, durant el cap de setmana de la Castanyada, els joves podran apropar-se a celebrar aquesta festa, on durant els tres dies del pont hi hauran activitats.

El 29 d’octubre es farà una festa de disfresses on s’anima tothom a venir disfressat i on els joves podran triar la música que més els hi agradi. Els dies 30 i 31 d’octubre, se celebrarà un scape room on els participants hauran de creuar un planeta ple d’obstacles i trobar un antídot per salvar la població, i es programarà una tarda de cinema veient una pel·lícula de terror. El scape room de dissabte té un nombre màxim de 10 participants i caldrà fer inscripció prèvia al web http://espaijove.patronatmartorell.cat/.

Gemma Jiménez, coordinadora Espai Jove

Durant el mes de novembre, les activitats tindran relació amb el Dia Internacional de la Violència Masclista (25 de novembre). Les dones de Martorell podran compartir a l’Instagram de l’Espai Jove Punt Nord les desigualtats que han patit o segueixen patint, sota l’etiqueta #DonesdeMartorell.

El 24 de novembre, a les 19.00h, es durà a terme una taula rodona sobre les violències masclistes. I el 27 de novembre, a les 18.00h, tindrà lloc el taller ‘El cinema és masclista?’.

El 5 de desembre, a les 17.30h, hi ha prevista una nova taula rodona sobre el voluntariat i com ser voluntari a Martorell. El 17 de desembre, a les 18.00h, s’organitzarà el taller de cuina internacional ‘Tastem cultures!’, coincidint amb el Dia Internacional de les Persones Migrades. Aquest taller tindrà un preu de 5 euros i caldrà fer preinscripció prèvia al web.

Gemma Jiménez, coordinadora Espai Jove

Per acomiadar el trimestre i l’any 2021, el 30 de desembre hi haurà l’última activitat, a les 18.00h, amb un karaoke, on es cantaran les cançons que més han sonat enguany.