Mireia Bejarano viatjarà a Turquia per debutar al Mundial de karate

1062

La martorellenca Mireia Bejarano, integrant del Karate Club Esportiu Mediterrani, prendrà part al Campionat del Món cadet-júnior-sots21, que tindrà lloc a Konya (Turquia) del 26 al 30 d’octubre. Després d’una concentració a Palma del Río (Andalusia), on ha pres part al Torneig Ciutat Palma del Río, es prepara per a la seva primera participació en una cita mundial.

Bejarano competirà en la categoria cadet femení de més de 54kg i arriba d’endur-se l’or europeu en la cita d’edat cadet femenina de més de 54kg kumite. A més, va proclamar-se campiona d’Espanya en cadet més de 54kg kumite i va ser la tercera millor classificada en l’edat júnior nacional més de 59kg.

El seu bon paper en totes aquestes competicions hna fet de la martorellenca una candidata ideal per formar la convocatòria de la selecció estatal. Ella mateixa ha explicat que “vaig sentir una felicitat enorme” en veure el seu nom a la llista definitiva i se sent satisfeta del treball que l’han dut a Turquia.

Mireia Bejarano, karateka CE Mediterrani

Mireia Bejarano és l’única competidora catalana en modalitat femenina de les 18 que integren l’expedició estatal. En masculí, l’acompanya Joan Just, de sots21 masculí. Ara, somia amb la medalla a Turquia i una campionat del món que la reivindicarien com una jove promesa que trepitja fort. Abans, viatjarà a Madrid per concentrar-se amb l’expedició i viatjarà el 24 d’octubre a la cita mundial.