Museus de Martorell estrena nova pàgina web més visual i accessible

910

Coincidint el Dia Internacional dels Museus (DIM 2022), aquest dimecres 18 de maig Museus de Martorell estrena nova pàgina web museus.martorell.cat. Un espai virtual remodelat que amplia els seus continguts, es fa més visual, intuïtiu i accessible. Compta amb un disseny responsiu, que s’adapta a tots els dispositius, navegadors i pantalles.

La pàgina web de Museus de Martorell vol ser un espai d’informació i de comunicació directa per estar més a prop de les persones i donar a conèixer la tasca que realitzen. Presenta una nova estructura que respon a les principals tendències actuals de disseny, usabilitat i programació.

El web compta amb nous apartats més endreçats que s’identifiquen amb la realitat actual dels museus i les noves activitats que darrerament s’hi han posat en marxa. També enllaços directes a d’altres recursos que cada cop han anat prenent més força, com són les xarxes socials. Des del web es pot accedir de forma ràpida a l’Instagram, Facebook, YouTube o Sketchfab, plataformes on des de fa un parell d’anys Museus de Martorell hi participa de forma activa.

El resultat és un web visualment atractiu, i amb més fotografies de les activitats, tallers i equipaments. Des de Museus de Martorell esperen que, a través d’aquesta nova posada en marxa, puguin arribar a un públic més ampli, i informar d’una forma més adequada als seus visitants actuals i futurs, comenta el regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Andreu González.

Andreu González, regidor de Cultura, Museus i Patrimoni

Per últim, cal destacar que en aquesta nova estructura s’han incorporat dos nous apartats que poden consultar-se des de la plana d’inici del lloc web: ‘Últimes notícies’ i ‘Agenda’, ambdós enfocats a mostrar l’actualitat i els propers actes, activitats i esdeveniments que es duguin a terme des dels Museus de Martorell.