Nit de llegenda a ritme de hip hop, dansa vertical, gastronomia i música al Pont del Diable

475

La nit del dissabte 23 d’abril va tenir com a gran protagonista una molt seguida 5a representació de la Llegenda del Pont del Diable, que va introduir ritmes hip hop amb les formacions Brodas Bros i Bricandeira. Al seu voltant, la 2a Fira Gastronòmica de la plataforma Martotastet va tornar a gaudir d’una gran acceptació al passeig del Quarter. La festiva nit a La Vila es va completar amb el rock’n roll, surf i rythm&blues de la formació Los Mambo Jambo.

Llegenda del Pont del Diable a ritme de hip hop. Aquesta va ser la proposta d’enguany per a escenificar la formació, en una sola nit, de l’element patrimonial més característic de Martorell. La companyia Brodas Bros i el grup Bricandeira van adaptar localment un espectacle amb dansa urbana, rap, batucada i dansa vertical, que incloia un mapping i una espectacular davallada del gat de la velleta per les parets del pont, davant la mirada de centenars de martorellencs que s’aplegaven als voltants de la font de l’Audó.

Nou èxit de la Fira Gastronòmica

La part més culinària va anar a càrrec de la 2a Fira Gastronòmica de Martorell, amb un tast de plats preparats pels establiments locals adherits a la plataforma Martotastet, a la que van tornar a respondre centenars de persones adquirint els tiquets que permetien fer una degustació de plats salats i dolços, vins i caves. Entre els assistents a la vetllada hi van ser dos diputats republicans al Congrés: Gabriel Rufián i el martorellenc Joan Capdevila.

Actuació de Los Mambo Jambo

Entre les dues representacions fetes de la llegenda, els assistents van poder gaudir també de l’estrena de l’espectacle Jambology, a càrrec de Los Mambo Jambo. Aquesta formació, liderada pel saxofonista i compositor Dani Nel·lo, va omplir d’energia el fossar de Sant Bartomeu a ritme de rock’n roll, surf i rythm&blues.