Les regidories de Cultura i de Joventut impulsen les ‘Nits de por a Martorell’, coincidint amb la proximitat de Tots Sants, amb propostes per a joves i adults. Els dies 20, 21 i 22 d’octubre hi haurà la 6a Fira de Bruixes a la Vila, el 21 d’octubre concert d’Hotel Cochambre i el 31 d’octubre la Nit de Halloween, a la Nau 2 de Ca n’Oliveres.

Les ‘Nits de por a Martorell’ “són activitats amb identitat independent, però que hem pensat que seria bona idea agrupar-les sota aquesta denominació”, apunta el regidor de Cultura, Sergi Corral. L’objectiu, afegeix la regidora de Joventut, Raquel Sans, és “treballar transversalment per encabir totes les edats i públics a la Nau 2”.

Cronològicament parlant, la primera cita és la 6a Fira de Bruixes de l’associació Fem Vila, el 20, 21 i 22 d’octubre a la plaça de Francesc Santacana, plaça de l’Església i plaça de la Vila. Corral destaca que “és un esdeveniment molt consolidat, amb un gran èxit de públic de Martorell i d’altres poblacions, que engloba moltes activitats com ara tallers d’esoterisme, xerrades i espectacles”.

Sergi Corral, regidor de Cultura de l'Ajuntament
Sergi Corral, regidor de Cultura, i Raquel Sans, regidora de Joventut

A la Nau 2 de Ca n’Oliveres, la primera de les cites musicals serà la ‘Nit Cochambrosa’ del 21 d’octubre, “que inclou el concert de la banda de versions ‘Hotel Cochambre’ a les 00.30h i l’actuació de DJ Xavi Galvis”, com explica Sans. Els tiquets ja es poden adquirir des d’aquest passat dimarts a entrades.martorell.cat, a 10 euros -el cost a taquilla serà de 15-. Tres quarts d’hora abans de l’inici del concert s’obriran les portes al recinte.

Raquel Sans, regidora de Joventut

Seguidament, el 31 d’octubre se celebrarà a la #Nau2 la ‘Festa de Halloween’. A les 00.00h hi haurà un túnel del terror i, a continuació, un tribut a Michael Jackson. Per acabar la nit, punxarà DJ Jordi Rius. L’entrada al túnel, la festa i una consumició costaran 10 euros. En els propers dies, s’informarà de l’obertura del període de venda en línia dels tiquets.

Raquel Sans i Sergi Corral

Les dues sessions a Ca n’Oliveres són, per a Corral, el punt de partida per “recuperar una programació a la #Nau2. Estem treballant per a que això esdevingui un continu en aquest mandat”.

Sergi Corral, regidor de Cultura de l'Ajuntament

Des de les dues regidories es treballa conjuntament per fer arribar aquesta nova programació tant a públic jove com més gran i “treure-li a la #Nau2 el màxim de suc possible i que l’espai mereix”, conclou el regidor de Cultura.